Survivor yarışmacıları birbirine girdi elini kaldırıp üstüne yürüdü

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2024’ün bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde yeni bir düello heyecanı yaşanacak. Bu akşam adada kalmak için büyük mücadele verecek olan 4 yarışmacının düellosunda kavga yaşanıyor.

Survivor yarışmacıları birbirine girdi elini kaldırıp üstüne yürüdü

Survivor All Star 2024’ün bu akşamki yeni bölümünde ortalık yine karışıyor. Survivor yarışmacılarının yine sinirlerinin gerildiği bir bölüm izleyiciyi bekliyor. Survivor’da kalma mücadelesi vermek için düelloya çıkan yarışmacıların oyun alanında yaşadığı gerginlik yeni bölüm tanıtımına yansıdı. Batuhan ve Hakan arasındaki gerginlik izleyiciyi meraklandırdı.

BATUHAN VE HAKAN DÜELLODA BİRBİRİNE GİRDİ

Survivor All Star 2024 yarışmasında mavi takım kadrosunda yer alan Batuhan Karacakaya ve Hakan Hatipoğlu arasında gerginlik yaşandı. Düello oyununda tansiyon yükselirken iki ismin gerilme sebebi merak konusu oldu. Bu akşam ekrana gelecek olan düello oyununda Survivor’da kalma mücadelesi verecek olan isimler arasında olan Batuhan ve Hakan’ın oyun alanındaki gerginliği izleyiciyi de meraklandırdı.

survivor-yarismacilari-birbirine-girdi-elini-kaldirip-ustune-yurudu.jpg

HAKAN’DAN BATUHAN’A TEPKİ

Mavi takım yarışmacılarından Hakan Hatipoğlu, takım arkadaşı Batuhan Karacakaya’ya sert bir çıkışta bulundu. Batuhan’ı eleştiren Hakan’a bir tepki de Yasin’den geldi. Batuhan ise Hakan’ın eleştirisine yanıt verdi. Yeni bölüm tanıtımına yansıyan görüntülerde düello oyunu için oyun alanında bulunan Batuhan ve Hakan’ın oyun esnasında gerildiği görüldü. Hakan’ın Batuhan’ın üzerine yürüdüğü anlarda Batuhan’ın da Hakan’a karşılık verdiği görülürken iki isim arasında fiziksel temas olup olmadığı merak edildi. Takım arkadaşlarının araya girerek sakinleştirmeye çalıştığı ikili arasındaki gerilimin tüm detayları bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde belli olacak. Survivor All Star 2024’te bu akşam Batuhan, Hakan, Mustafa Kemal ve Yaman düello oyununa çıkacak.

survivor-yarismacilari-birbirine-girdi-elini-kaldirip-ustune-yurudu-001.jpg