Survivor Yunus Emre’nin eşinden flaş hamle! Fotoğrafı kaldırdı

Survivor All Star 2024’ün kırmızı takım kadrosunda mücadele eden yarışmacısı Yunus Emre Özden, baba olacağı haberini almıştı. Maalesef bebekten kötü haber geldi ve eşi Yunus Emre’ye üzücü haberi bizzat kendisi verdi.

Survivor Yunus Emre’nin eşinden flaş hamle! Fotoğrafı kaldırdı

Survivor’da Yunus Emre ve eşi Beria’nın özel durumları için telefonla iletişim kurmalarına izin verildi. Yunus Emre Özden, eşiyle telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve üzücü haberi aldı. Bebeğini kaybeden Yunus Emre gözyaşlarına boğuldu. Beria Özden, eşini Aleyna konusunda uyardı ve ikisiyle ilgili sosyal medyada yakıştırmalar yapıldığını söyleyerek bu durumdan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Ancak Yunus Emre’nin eşinin ikazlarına rağmen Aleyna ile samimiyetine devam etmesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Bunlar yaşanırken Beria Özden’den dikkat çeken bir hamle geldi. Beria Özden’in Instagram profil resmini değiştirmesi dikkatlerden kaçmadı.

ALEYNA KONUSUNDA UYARDI

Survivor Yunus Emre Özdem’in eşi Beria Özden, eşiyle gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde Yunus Emre’yi Aleyna Kalaycıoğlu konusunda uyarmış ve aralarındaki samimiyetin sosyal medyada farklı yorumlandığını belirterek dikkatli olmasını istemişti. Bu konuda eleştiride alan Beria Özden, eşi Yunus Emre’den daha dikkatli olmasını rica etmişti. Ancak Yunus Emre’nin bu konuşmadan sonraki bölümde ve yeni bölüm tanıtımlarında Aleyna ile samimiyetine devam ettiği görülmüş ve sosyal medya kullanıcıları da bu konuda Yunus Emre’yi eleştirmişti. Beria Özden’in profil resmi hamlesi ise dikkatli gözlerden kaçmadı.

survivor-yunus-emre-nin-esinden-flas-hamle-fotografi-kaldirdi-001.jpg

PROFİL RESMİNİ DEĞİŞTİRDİ

Yunus Emre ve Aleyna Kalaycıoğlu arasındaki samimi haller sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Bu konuyla ilgili sosyal medya ikiye bölünmüş durumda. Bazı sosyal medya kullanıcıları Yunus Emre ve Aleyna’nın çok yakın iki arkadaş olduklarını ve ikili için yapılan yakıştırmaların abartı olduğunu belirtirken bazıları ise evli bir erkeğin bu samimiyetini doğru bulmadıklarını ve Beria Özden’in eşini kıskanmakta haklı olduğunu belirten yorumlarda bulundu. Yunus Emre Özden’in eşi Beria Özden’in Instagram profil resmini değiştirmesi de dikkat çekti. Yunus Emre ile beraber çekildikleri fotoğrafı profilinden kaldıran Beria Özden’in sadece kendisinin olduğu bir fotoğrafı profil resmi yapması sosyal medyada çok konuşuldu.

survivor-yunus-emre-nin-esinden-flas-hamle-fotografi-kaldirdi.jpg