Survivor'da ev soyan Poyraz'ın cezası eski yarışmacı Evrim Keklik'e az geldi

TV8'de yayınlanan Survivor All Star Yarışması yine ilginç bir olayla gündeme geldim Hatta Survivor yarışmacısı Poyraz'ın Dominik’te bir eve girdiği ve evi soydu ortaya çıktı. Eski yarışmacı Evrim Keklik ise Poyraz’a verilen cezayı az buldu.

Survivor'da ev soyan Poyraz'ın cezası eski yarışmacı Evrim Keklik'e az geldi

Survivor All Star tarihinin en ilginç olayını Dün Acun Ilıcalı açıkladı. Ünlü televizyoncu acil durum konseyinde mavi takım yarışmacılarından Poyraz'ın Dominikli bir ailenin evine girdiğini ve evden yiyecek içecek çaldığını duyurdu. Poyraz'ı polisin elinden kurtaran Acun Ilıcalı en ödülden yararlanamama cezası verdi.

Eski Survivor yarışmacısı Evrim keklik ise Acun Ilıcalı'nın Poyraz’a verdiği cezayı az buldu. Instagram hesabından bir paylaşım yapan Evrim keklik, konuyu hastalıklara getirerek Acun Ilıcalı'ya yeni bir ceza önerisinde bulundu.

SURVİVOR'DA HERKESİ DUMURA UĞRATAN OLAY

Tv8'de 2024 sezonu ile ekrana gelen Survivor All Star yarışmasında her geçen gün yeni bir kavga ortaya çıkmaya devam ediyor. Ancak bu defa Survivor yarışmasında tarihe geçecek bir olay yaşandı. Acun Ilıcalı Ada konseyinde yaptığı açıklamada mavi takımdan Poyraz'ın Survivor tarihinde görülmemiş bir olay yaptığını dile getirdi.

Poyraz'ın suçunun ne olduğu merak konusu olurken detaylar ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre Survivor Poyraz, Dominikli bir ailenin evine girerek hırsızlık yaptı. Acun Ilıcalı bir garip Poyraz'ın Ada'dan ayrıldığını ve uzun bir mesafe katederek Dominikli bir ailenin evine girdiğini söyledi. Ailenin evinden Gıda ve içecek çalan Poyraz'ın polise düşeceğini belirten Acun Ilıcalı son anda aileyi ikna ettiklerini ve şikayetten vazgeçirdiklerini dile getirdi.

POYRAZ'A 10 ÖDÜL CEZA VERİLDİ

Acun Ilıcalı Poyraz'ın girdiği evin aynı zamanda silahla korunan bir ev olduğunu ve büyük Bir tehlike atlatıldığını dile getirdi. Hemen ardından da poyraza verdikleri cezaya açıklayan Acun Ilıcalı, Poyraz’ın 15 ödülden yararlanamayacağını söyledi. Ardından da mavi takım yarışmacılarına çağrı yapan Acun Ilıcalı bu suça ortak olanların itiraf etmesini istedi. Acun Ilıcalı'nın bir çağrısı sonrası mavi takımda Hakan dışındaki diğer tüm erkekler olaya karıştıklarını belirtti. Yine kadın yarışmacılardan Aysu'nun da olayın içinde olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine Acun Ilıcalı Poyraz'ın 15 ödül alan cezasını 10’a indirirken takımın diğer erkeklerine Batuhan 2 olmak üzere üçer ödül ceza verdi. Aysu ise 4 ödül Cezası aldı.

EVRİM KEKLİK POYRAZ'A VERİLEN CEZAYI AZ BULDU

Acun Ilıcalı'nın ceza açıklaması sonrası sosyal medyada ceza az bulundu. Eski Survivor yarışmacılarından Evrim keklik de Instagram hesabından cezayı az bulduğuna dair bir açıklama yaptı. Evrim Keklik, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Survivor'da bu çalma işlemlerinin artık suyunun çıktığını söyledi. Kimsenin cezadan korkmadığını da belirten Evrim Keklik, Acun Ilıcalı'ya ceza konusunda yeni bir çağrı yaptı. Evrim Keklik, konuyu haftalıklara getirirken şu ifadeleri kullandı:

'Biliyorsunuz ki bizler, anamızın babamızın hayrına gitmiyoruz özellikle All Star senelerinde para kazanılıyor ve biz para kazanıyoruz. Bedavadan kimse bize para vermiyor, oradaki o zor şartlar sayesinde. Herkesin ne kadar aldığı da Instagram'da çarşaf çarşaf yazdı biliyorsunuz... Böyle ödül cezaları verileceğine 'senin bir haftalığını kesiyorum' dese Acun bey, bakın bakalım çalmalar çırpmalar bu denli oluşabiliyor mu?'