Taburcu olması beklenirken 3. kez ameliyat oldu

Ocak ayında geçirdiği beyin kanaması sebebiyle 2 defa ameliyat olan ve taburcu olması beklenen Settar Tanrıöğen, dün bir kez daha ameliyata alındı.

Taburcu olması beklenirken 3. kez ameliyat oldu

Artan baş ağrıları sebebiyle ameliyat edilen Tanrıöğen'in tedavisi bir süre yoğun bakımda olacak şekilde devam edilecek. Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncusu 61 yaşındaki Settar Tanrıöğen, 26 Ocak'ta beyin kanaması geçirmişti. 2 defa ameliyat olan ve bu hafta taburcu olması beklenen Settar Tanrıöğen, dün bir kez daha operasyona alındı.

taburcu-olmasi-beklenirken-3-kez-ameliyat-oldu-001.jpg

BAŞ AĞRILARI VE HALSİZLİĞİ VARDI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, bu hafta hastaneden taburcu edilmesi planlanan Settar Tanrıöğen'e yapılan tetkiklerin sonrasında bir ameliyat daha olmasına karar verildi. Baş ağrıları sebebiyle dün hemen ameliyata alınan oyuncunun tedavisine yoğun bakımda devam edilecek. Usta oyuncu hafıza kaybı ve çabuk yorulmasından ötürü son dizisi Kızılcık Şerbeti ekibine devam edemeyeceğini duyurmuştu Tanrıöğen'in vedasının sonrasında dizideki Abdullah Ünal karakterini canlandırmak üzere Ahmet Mümtaz Taylan getirilmişti.

taburcu-olmasi-beklenirken-3-kez-ameliyat-oldu.jpg

SETTAR TANRIÖĞEN KİMDİR?

22 Ekim 1960 yılında Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümü mezunu olan Settar Tanrıöğen, 90'lı yıllarda Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Erdal Tosun, Zerrin Sümer, Serhat Özcan ve Erdoğan Dikmen'nin de oynadığı Bir Demet Tiyatro'da oynadığı Saldıray Abi karakteri ile ün kazanmıştır. 2009 yılında Binnur Kaya, Engin Günaydın, Ercan Kesal, İlker Aksum ve Serra Yılmaz ile birlikte Vavien adlı filmde rol alan Settar Tanrıöğen, filmde oynadığı Cemal rolü ile SİYAD Türk Sineması ödülleri kapsamında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödünü almaya hak kazanmıştır.