Tuğçe Yargı’dan ayrıldı mı? Yargı Tuğçe öldü mü, kimse bu sona inanamadı

Kanal D ekranlarının izlenme rekorları kıran sevilen dizisi Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı herkesi dağıttı. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi Yargı’nın bu haftaki bölümünde gözyaşları sel olup akacak.

Tuğçe Yargı’dan ayrıldı mı? Yargı Tuğçe öldü mü, kimse bu sona inanamadı

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisi her Pazar izleyiciyi ekran başına topluyor. Sema Ergenekon’un kaleminden çıkan dizinin bu haftaki yeni bölümünde ise herkesi şoke eden bir ayrılık yaşanacak. Dizinin sevilen karakterlerinden biri olan Tuğçe’nin başına gelenler izleyicide büyük bir şok etkisi yaratacak. Yeni bölüm tanıtımını izleyen Yargı severler Tuğçe diziden ayrıldı mı, ayrılacak mı? Yargı Tuğçe’ye ne oldu? Tuğçe diziye veda mı ediyor? Tuğçe öldü mü? Tuğçe Yargı’dan neden ayrıldı? şeklinde sorulara yanıt aramaya başladı.

YARGI’DA GÖZYAŞLARIN SEL OLACAĞI YENİ BÖLÜM GELİYOR

Yayınlandığı ilk günden bu yana gerek senaryosu gerek oyuncularıyla en çok konuşulan yapımlardan biri olan Yargı dizisinde izleyiciyi şoke edecek bir yeni bölüm bu hafta ekranda olacak. Her bölümü çok konuşulan iddialı yapımın bu haftaki bölümünde dizinin sevilen karakteri Tuğçe’nin başına gelenler izleyiciyi şaşkına çevirecek. Dizinin yayınlanan yeni bölüm tanıtımı kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Tuğçe’nin bir kadını kurtarmaya çalışırken başına gelenler izleyiciden tepki aldı.

tugce-yargi-dan-ayrildi-mi-yargi-tugce-oldu-mu-kimse-bu-sona-inanamadi.jpg

SEMA ERGENEKON’A ELEŞTİRİ YAĞIYOR

Yargı’nın yeni bölüm tanıtımını izleyenler Tuğçe’nin başına gelenlere inanamadı. Dizide polis memuru olan Tuğçe, bir kadını kurtarmak isterken kurban oluyor. Tuğçe’nin denize atıldığı sahne ve Eren Komiserin isyanı tanıtıma damga vururken izleyiciler ise Sema Ergenekon’a eleştiri yağdırdı. Tuğçe’nin senaryo gereği ölerek diziye veda edeceği anlaşılırken Yargı izleyicilerinden ‘Tuğçe böyle bir sonu hak etmedi’ şeklinde yorumlar geldi. Tuğçe karakterine hayat veren genç oyuncu Merve Ateş’in diziye veda edecek olması izleyiciyi üzdü. Yargı, yepyeni bölümüyle 17 Mart 2024 Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.

tugce-yargi-dan-ayrildi-mi-yargi-tugce-oldu-mu-kimse-bu-sona-inanamadi-001.jpg