Tuvana Türkay Estetiksiz haliyle şoke etti

Şimdilerde Uğur Güneş ve Mehmet Ali Nuroğlu ile başrolünü beraber paylaştığı Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde “Victoria” karakterini canlandıran Tuvana Türkay başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor

Tuvana Türkay Estetiksiz haliyle şoke etti

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da adından sık sık söz ettiren Tuvana Türkay, bu defa da estetiksiz haliyle gündemde yer almaya başardı. Ünlü ismin estetiksiz halini görenlerin ağzı açık kaldı.

tuvana-turkay-estetiksiz-haliyle-soke-etti.jpg

ÜLKEYİ TERK EDERİM
Yer Gök Aşk, Kara Para Aşk, Yasak Elma, Kağıt Ev, Çember gibi çok sayıda başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Tuvana Türkay şimdilerde Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde rol almakta. Dizideki performansı ve güzelliğiyle sık sık konuşulur olan güzel oyuncu bu defa estetiksiz haliyle gündemde yerini aldı. Herkesin doğal güzel sandığı Tuvana Türkay'ın bu halini görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Tuvana Türkay'ın eski halini görenler “Sadece ismi aynı”, “Burun farkıyla çok güzelleşmiş” şeklinde yorumlar yapıldı. Tuvana Türkay, geçtiğimiz senelerde “Size göre yapılmayan yerim yok ki! Burnum dışında en ufak bir estetik müdahaleyi çıkarın ben bu mesleği bırakıp ülkeyi terk ederim” şeklinde iadeler kullanmıştı.

tuvana-turkay-estetiksiz-haliyle-soke-etti-001.jpg

TUVANA TÜRKAY KİMDİR?
Tuvana Türkay 3 Ekim 1990, Üsküdar’da dünyaya gelmiştir. Anne tarafından Kırım Türkü asıllı Erzurum, Trabzon ve Rize kökenli olan oyuncu baba tarafından ise Bulgaristan göçmeni kökenli. 1990 yılında İstanbul'da hayata gözlerini açan Tuvana Türkay, önce İstanbul Güneş Koleji'ni bitirdikten sonra eğitimine Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümünde devam etti. 2009'da yayınlanmaya başlayan Ayrılık dizisinde Kevok karakterini, 2011-2012 yıllarında ise Yer Gök Aşk dizisinde Bade Palalı karakterine hayat vermiştir. 2014-2015 yılında Kara Para Aşk dizisinde Bahar Çınar karakterine can vermiştir.