Ünlü komedyene gülme yasağı getirildi!

Komedyen Özgür Turhan, İzmir'deki gösterisinde kan şekerinin düşmesi sebebiyle sahneden düşüp kaburgalarını kırmıştı.

Ünlü komedyene gülme yasağı getirildi!

Deniz Bağdaş, eşinin güncel sağlık durumu ile ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Bağdaş, “Kaburgalarının batmaması için gülmemesi gerekiyor” ifadelerini kullandı. Komedyen Özgür Turhan, İzmir'de gerçekleştirdiği stand-up gösterisi esnasında sahneden düşerek talihsiz bir kaza yaşamıştı.

unlu-komedyene-gulme-yasagi-getirildi.jpg

KABURGALARIN BATMAMASI İÇİN GÜLMESİ YASAK

Turhan'ın eşi ise ünlü komedyenin sağlık durumu hakkında yaptığı bir açıklamada Turhan'ın kaburgalarında kırık olduğunu duyurmuştu. Turhan, düştüğü esnada yerdeyken bile espri yapmaya devam ederek insanları güldürmüştü. Deniz Bağdaş, geçtiğimiz saatlerde eşinin güncel sağlık durumu ile ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Bağdaş “Kaburgalarının batmaması için gülmemesi gerekiyormuş. Cem İşçiler’i çağırdık” şeklinde ifadeler kullandı.

unlu-komedyene-gulme-yasagi-getirildi-001.jpg

ÖZGÜR TURHAN KİMDİR?

Sinema ve dizi film oyuncusu, sosyal medya fenomeni, youtuber, komedyen, şovmendir. 1992, Kayseri’de dünyaya gelmiştir. İzmir Balçova Lisesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden mezun olmuştur. Youtuber Deniz Bağdaş ile evli ve bir çocuk babasıdır. Eşi gibi kendisinin de yotube kanalı bulunmaktadır. Ayrıca çeşitli sahnelerde stant up gösterileri yapmıştır. Özgür Turhan, 2014 yılından itibaren çeşitli film ve dizilerde yer almıştır. Yeni projelerde yer almayı devam ettirmektedir. Rol aldığı projeler ise şöyledir…

Necati Başkadır (TV Dizisi 2023)

İlginç Bazı Olaylar (Mahir, TV Dizisi 2022)

Organize İşler: Sazan Sarmalı (Çığırtkan, Sinema Filmi 2019)

Fayt Kilab 3 (Dedektif, Kısa Video, 2014)