Ünlü oyuncu 1 yılda 45 kilo vermişti! Son hali çok beğenildi

Güldür Güldür Show’da “İbrahim” karakterine hayat veren ünlü oyuncu Rüştü Onur Atilla resmen bir deri bir kemik kaldı.

Ünlü oyuncu 1 yılda 45 kilo vermişti! Son hali çok beğenildi

Bir yıl içinde 45 kilo veren Rüştü Onur Atilla mide küçültme operasyonu olduğunu duyurmuştu. Güldür Güldür Show'un 'İbrahim'i Rüştü Onur Atilla değişimiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

unlu-oyuncu-1-yilda-45-kilo-vermisti-son-hali-cok-begenildi.jpg

UYARIDA BULUNMUŞTU
Bir yıl önce mide küçültme ameliyatı olarak 45 kilo birden veren Atilla; “Mide küçültme ameliyatı, tanınmış birinden etkilenerek çabuk karar verilip girilecek bir operasyon olmamalı. Kimsenin vebalini almak istemem. Hayati tehlikesi olduğunu biliyoruz” ifadelerini kullanmıştı. Fazla kilolarını mide küçültme ameliyatı sayesinde verdiğini ama beslenme alışkanlığını da değiştirip spor yaptığını dile getiren oyuncunun son hali beğeni yağmuruna tutuldu. Başarılı oyuncu daha önceki açıklamasında ise “Sadece mide küçültme ameliyatı olup zayıflamanın mümkün olmadığını, hayat boyu beslenme alışkanlığı ile birlikte hayatımıza sporu da dahil etmek gerektiğini, kan değerlerinden tutun da birçok kontrolü sık yaptırmak gerektiğini söylemeliyim” ifadeleriyle takipçilerine uyarıda bulunmuştu.

unlu-oyuncu-1-yilda-45-kilo-vermisti-son-hali-cok-begenildi-001.jpg

RÜŞTÜ ONUR ATİLLA KİMDİR?
Rüştü Onur Atilla, 18 Mayıs 1986 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. Anadolu Üniversitesi ile birlikte PERA Güzel Sanatlar Akademisi Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesinde okuduğu yıllarda tiyatro ile tanışma fırsatı yakalamıştır. 2001 yılından beri çeşitli tiyatrolarda görev almıştır. Birçok dizi ve sinema yapımında rol almıştır. Çeşitli sahnelerde eğitmenlik yapmaktadır. Show TV'de yayınlanmakta olan Güldür Güldür Show adlı eğlence programında rol almaya devam etmektedir. 17 Eylül 2014 yılından beri Sinem Atilla ile evli olan oyuncunun Kemal ve Uygar isminde iki oğlu bulunmaktadır.