Yaban Çiçekleri dizisi nerede çekiliyor? Yaban Çiçekleri oyuncu kadrosu

ATV’nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri’nin ilk bölümü yayınlandı. Tanıtımlarıyla herkesin dikkatini çeken yeni dizi ile ilgili merak edilenler araştırılıyor. Dizinin oyuncu kadrosu ve çekimlerinin yapıldığı mekanlar da merak konusu oldu.

Yaban Çiçekleri dizisi nerede çekiliyor? Yaban Çiçekleri oyuncu kadrosu

Yeni dizi Yaban Çiçekleri, ilk bölümüyle 25 Mart 2024 Pazartesi akşamı görücüye çıktı. Bir süredir yayınlanan tanıtımlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yeni dizinin konusu, oyuncu kadrosu, karakterleri ve çekim yerleri merak konusu olmuştu. Peki, ATV Yaban Çiçekleri konusu ne? Yaban Çiçekleri dizisi nerede çekiliyor? Yaban Çiçekleri başrol oyuncuları kimler? Yaban Çiçekleri oyuncu kadrosunda kimler var? Yaban Çiçekleri hangi gün? İşte tüm merak edilenler…

YABAN ÇİÇEKLERİ KONUSU

ATV’de yayın hayatına başlayan yeni dizi Yaban Çiçekleri ilk bölümünden merak uyandırdı. Gerek oyuncu kadrosu gerekse konusuyla izleyiciyi ekrana kilitlemeye aday olan Yaban Çiçekleri’nin konusu ve oyuncu kadrosu merakla araştırılıyor. Acı bir kayıp sonrası yıllar sonra bir araya gelen Kılıç ve Ela’nın kendilerinden saklanan gerçeklere ve aileler arasındaki engellere rağmen aşklarına sahip çıkma mücadelesinin anlatıldığı Yaban Çiçekleri’nin başrollerinde Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora yer alıyor.

yaban-cicekleri-dizisi-nerede-cekiliyor-yaban-cicekleri-oyuncu-kadrosu.jpg

YABAN ÇİÇEKLERİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yeni dizi Yaban Çiçekleri’nin çekimleri İstanbul ve Ayvalık’ta gerçekleştiriliyor. İstanbul’da başlayan hikaye, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde devam ediyor. İlk bölümüyle tüm dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni bölümleri de heyecanla beklenmeye başladı.

yaban-cicekleri-dizisi-nerede-cekiliyor-yaban-cicekleri-oyuncu-kadrosu-001.jpg

YABAN ÇİÇEKLERİ OYUNCU KADROSU

- Akın Akınözü (Kılıç)

- Aslıhan Malbora (Ela)

- Büşra Pekin (Berna)

- Halil Babür (Kenan)

- Bige Önal (Behice)

- Tilbe Saran (Nurten)

- Arif Pişkin (İhsan)