Yargı’da Tuğçe'ye yazılan son tepki çekti! Sema Ergenekon eleştiriliyor

Yargı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Eren komiserin kızı Tuğçe vahşice parçalanarak denize atılıyor. Fragman nedeniyle Sema Ergenekon'a sosyal medyada adeta tepki yağdı.

Yargı’da Tuğçe'ye yazılan son tepki çekti! Sema Ergenekon eleştiriliyor

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrollerinde yer aldığı Yargı dizisi her hafta izlenme rekorları kurmaya devam ediyor. Ancak dizinin son bölümündeki tecavüz sahnesi sosyal medyada adeta infial yarattı. Üstelik yeni bölüm fragmanı da tepki çekti.

Yargı dizisinin son bölümünde Eren komiser'in kendisi gibi polis olan kızı Tuğçe bir kadının tecavüze uğramasını engellemeye çalışırken kendisi tecavüze uğramıştı. Bu son sahne sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Hala tepkiler devam ederken Yargı yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

TUĞÇE VAHŞİCE PARÇALANIP DENİZE AÇILIYOR

Yargı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Tuğçe parçalanmış bir şekilde denize atılıyor. Bu sahne izleyiciler için bardağı taşıran Damla oldu. Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon’a büyük tepki var.

Yargı dizisi izleyicileri sosyal medyada gösterdikleri tepkilerde, bir erkek polisin bu duruma düşmeyeceğini belirtirken kadının bu şekilde lanse edilmesinin yanlış olduğunu söyledi. Hatta izleyicilerin bir an önce Sema Ergenekon'un diziyi bırakması yönünde çağrıları da vardı.

yargi-tugce-oldu-mu-2.jpg