Yasak Elma'nın sevilen oyuncusu Kızıl Goncalarda

Son olarak Yasak Elma dizisinde rol alan başarılı oyuncu Melisa Doğu, Kızıl Goncalar'ın kadrosuna katıldı.

Yasak Elma'nın sevilen oyuncusu Kızıl Goncalarda

Melisa Doğu dizide Ayza karakterine hayat vermeye hazırlanıyor. Başrollerinde Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Tuzak, Selen Öztürk, Şerif Erol ve Duygu Sarışın'ın beraber yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi kadrosu her geçen bölüm genişlemeye devam ediyor. Diziye son olarak Yasak Elma'da oynayan Melisa Doğu katılım sağladı.

yasak-elmanin-sevilen-oyuncusu-kizil-goncalarda.jpg

AYZA KARAKTERİYLE GİRİŞ YAPACAK
Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, Ömür Atay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Necati Şahin'in ise senaryosunu kaleme aldığı dizinin kadrosuna katılan Melisa Doğu, Ayza karakterine hayat verecek. Dizide tarikat tarafından bir isim olarak katılacak olan Melisa Doğu, oğlu Affan ile ekibe dahil olmaya hazırlanıyor. Affan'ı canlandıracak isim ise henüz netlik kazanmadı. Melisa Doğu, 6 sezon devam eden Yasak Elma dizisinde Yıldız'ın annesi Asuman'ı oynamıştı. Ünlü oyuncu dizi final yaptıktan sonra da Kopuk dizisinde yer almıştı.

yasak-elmanin-sevilen-oyuncusu-kizil-goncalarda-001.jpg

MELİSA DOĞU KİMDİR?
1981 yılında istanbul’da dünyaya gelen oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezun olmuştur. Oyunculuğun yanı sıra eğitmenlik ve oyuncu koçluğu yapar. 14 yaşında modellik ve oyunculuk yapmaya başladı. Türkiye’de podyuma çıkan en genç modeldir. Konservatuvara gittikten sonra modelliği bıraktı. Bugüne kadar Şöhret, Şölen, Çatı Katı, Doktorlar, Avrupa Yakası, Geniş Aile, Yıldız Masalı, Kanıt, Yıldızın Parlasın, Kötü Yol, Yalan Dünya, Arka Sokaklar, Kocamın Ailesi, Ateş Böceği, Gen, Gloryhole, Modern Zamanlarda Bir Yer, Yanımda Kal, Yasak Elma gibi dizi ve sinema filmlerinde rol almış başarılı bir oyuncudur.