Yeni evli çift lüks villa tuttu

Ebru Gündeş'in kendisinden 12 yaş küçük Murat Osman Özdemir ile evlenmesi magazin gündeminde adeta bomba etkisi yaratmıştı.

Yeni evli çift lüks villa tuttu

Dubai'de nikah masasına oturan ünlü çift balayı yerine İstanbul'da lüks otele gelmiş. Ev arayışında oldukları öğrenilen ünlü çift nihayet aşk yuvalarını buldu. Bir süredir birlikte oldukları gün yüzüne çıkan Ebru Gündeş ve Murat Osman Özdemir çifti Dubai'de nikah masasına oturmuştu. 4. kez dünyaevine giren Ebru Gündeş'in Murat Özdemir ile yasak aşk yaşadığı iddiaları ise magazin gündeminde büyük ses getirmişti.

yeni-evli-cift-luks-villa-tuttu.jpg

ACAR KENTTE BİR EV KİRALADILAR

Çok hızlı alınan evlilik kararından ötürü Türkiye'de yaşayacakları bir evleri bulunmayan ünlü çiftin şu sıralar lüks bir otelde konakladığı öğrenilmişti. Posta Gazetesi'nde yer alan bir habere göre; evli çift geçtiğimiz gün Acarkent’te kendilerine uygun süper lüks bir villa kiraladı ve yakın zamanda yeni yuvalarına taşınmaya hazırlanıyor. Ebru Gündeş ile Murat Osman Özdemir, nikâhlarının kıyılmasının ardından arkadaşlarıyla birlikte üstü açık otomobille şehir turuna dahi çıkmıştı. Ebru Gündeş, mutluluğunu; “Mutluluğumuzu paylaşan herkese sonsuz teşekkürler” ifadeleriyle paylaşmıştı.

yeni-evli-cift-luks-villa-tuttu-001.jpg

MURAT OSMAN ÖZDEMİR KİMDİR?
Murat Özdemir 1969'da İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Tam adı Murat Osman Özdemir'dir. Murat Özdemir, ilk, orta ve lise öğreniminin sonrasında İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olmuştur. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinde mesleki kariyerine ilk adımı atan Murat Özdemir, seneler içinde yönetici pozisyona gelmiştir. İlk eşinden 2, ikinci eşinden ise 1 çocuğu bulunan Murat Özdemir'in, boşandığı eşinin adı Selin Özdemir'dir.