Yeşilçam’ın efsanesi adeta yıllara meydan okuyor!

Kemal Sunal'ın unutulmaz filmleri arasında yerini alan Gurbetçi Şaban tekrarlarıyla her zaman olduğu gibi izleyiciye keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor.

Yeşilçam’ın efsanesi adeta yıllara meydan okuyor!

Kemal Sunal'la kamera karşısına geçen Müge Akyamaç'ın yıllar sonraki hali herkesi şaşkına çevirdi. Usta oyuncu Kemal Sunal'ın başrol oynadığı kahkahaya boğan filmler çok fazla izlenmeye devam ederken oyuncuların son halleri de oldukça merak konusu oluyor.

yesilcamin-efsanesi-adeta-yillara-meydan-okuyor.jpg

GÜZELLİĞİNDEN HİÇ BİR ŞEY KAYBETMEMİŞ
Gurbetçi Şaban'ın büyük ilgi görmesinin sonrasında oyuncuların son halleri merak edilir oldu. Gurbetçi Şaban, Şaban Pabucu Yarım, Keriz gibi filmlerde Kemal Sunal'la kamera karşısına geçen yine Şener Şen'in Milyarder filminden de hatırladığımız Müge Akyamaç'ın yıllar sonraki hali gün yüzüne çıktı. Oyuncunun seneler içindeki değişimi görenleri şaşkına çevirdi. Güzelliğiyle yıllara adeta meydan okuyan Müge Akyamaç'ın son hali dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 1985 yapımı olan Gurbetçi Şaban filminde “Bahar” karakterini canlandıran usta oyuncu Müge Akyamaç şimdilerde 60 yaşında ama güzelliğiyle adeta yıllara meydan okumaya devam ediyor.

yesilcamin-efsanesi-adeta-yillara-meydan-okuyor.jpeg

MÜGE AKYAMAÇ KİMDİR?
Müge Akyamaç, 25 Haziran 1963, İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Türk tiyatro ve sinema oyuncusudur. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Yönetimi Bölümü'nde eğitimini tamamlamıştır. Tiyatro hayatına 1982 senesinde Tuncay Özinel - Halit Akçatepe Tiyatrosunda görev alarak başlamıştır. 1984 senesinde Çevre Tiyatrosu'nda bir sezon görev almıştır. 1985 senesinde Nisa Serezli - Tolga Aşkıner Tiyatrosu'na katılma kararı almıştır ve altı sene boyunca burada oyunda rol almıştır. Ayrıca bu tarihlerde sinema ve televizyon filmlerinde rol almaya başlamıştır. Önce Canan, Ayaşlı ve Kiracıları, Bizim Mahalle, Kurtlar Sofrası gibi diziler ile Çark, Milyarder, Gurbetçi Şaban, Doruk gibi on beşe yakın sinema filminde görev almıştır. 1992 senesinde İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları kadrosuna katılmıştır ve halen İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatrolarında görev almaktadır.