Yüce Honos bir neslin hafızasına kazındı! Sosyal medyada usta isme veda

Selena dizisinde canlandırdığı ‘Yüce Honos’ karakteriyle bir neslin hafızasına kazınan usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu’nun vefatı herkesi derinden üzdü. Sosyal medyada da usta isimle ilgili paylaşımlar yapılarak veda edildi.

Yüce Honos bir neslin hafızasına kazındı! Sosyal medyada usta isme veda

Bir neslin Selena dizisinde ‘Yüce Honos’ karakteriyle izlediği yüzlerce dizi ve filmde rol üstlenen Yeşilçam’ın usta oyuncularından Kayhan Yıldızoğlu, 90 yaşında hayata veda etti. Selena dizisindeki rolüyle hafızalarda yer edinen ve farklı bir karakterle izleyicinin karşısına çıkan Yıldızoğlu’ndan gelen acı haber ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Sosyal medyada da Selena dizisinden kesitler paylaşılarak ‘Çocukluğumuz bir yıldızını daha kaybetti’ şeklinde yorumlara yer verildi.

USTA SANATÇI HAYATANINI KAYBETTİ

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu, 90 yaşında yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı hayatını kaybetti. 250’nin zerinde filmde rol alan ve eski Türk filmlerinde kral, imparator, rahip gibi roller üstlenen Kayhan Yıldızoğlu, Çiçek, Taksi, Akasya Durağı, Sevda Çiçeği, Kurtlar Vadisi Pusu, Selena, Yabancı Damat ve Küçük Ağa gibi çok sayıda dizide de rol aldı.

yuce-honos-bir-neslin-hafizasina-kazindi-sosyal-medyada-usta-isme-veda-001.jpg

YÜCE HONOS KARAKTERİ BİR NESLİ EKRANA KİLİTLEMİŞTİ

Selena dizisinde hayat verdiği ‘Yüce Honos’ karakteriyle bir nesli ekran başına toplayan usta isim Kayhan Yıldızoğlu, farklı bir rolle izleyicinin karşısına çıkmıştı. Sinem Kobal, Gizem Güven, Cansu Demirci, Dilara Kurtulmuş gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Selena dizisindeki Yüce Honıs karakterini başarıyla üstlenen usta oyuncu bir neslin çocukluk döneminin unutulmayanları arasında yerini aldı.

yuce-honos-bir-neslin-hafizasina-kazindi-sosyal-medyada-usta-isme-veda.jpg

SOSYAL MEDYADAN USTA İSME VEDA

Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu’nun vefat haberi sonrası sosyal medyadan da çok sayıda paylaşım yapıldı. ‘Yüce Honos’ etiketi gündem olurken çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Selena dizisinden kesitler paylaşarak ‘Elveda çocukluğum’ yorumlarında bulundu.

Sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlar şöyle;

yuce-honos-bir-neslin-hafizasina-kazindi-sosyal-medyada-usta-isme-veda-002.jpg

yuce-honos-bir-neslin-hafizasina-kazindi-sosyal-medyada-usta-isme-veda-003.jpg

yuce-honos-bir-neslin-hafizasina-kazindi-sosyal-medyada-usta-isme-veda-004.jpg

yuce-honos-bir-neslin-hafizasina-kazindi-sosyal-medyada-usta-isme-veda-005.jpg

yuce-honos-bir-neslin-hafizasina-kazindi-sosyal-medyada-usta-isme-veda-006.jpg