Yunus Emre Özden Survivor’da resti çekti! Ada konseyini terk ediyor

Hem parkurları hem de ada yaşantısıyla ekranların en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor All Star 2024’ün yeni bölümü bu akşam yine gümbür gümbür geliyor. Bu akşamki yeni bölümde ilginç anlar yaşanacak.

Yunus Emre Özden Survivor’da resti çekti! Ada konseyini terk ediyor

Girdiği tartışmalar ve fevri çıkışlarıyla bu sezonun en dikkat çeken isimlerindne biri olan Yunus Emre Özden, bu akşam mavi takımdan Berna ve Hakan ile kavga ediyor. Daha yeni cezası biten Yunus Emre’nin tekrar bir kavgaya karıştığını gören izleyiciler ise Yunus Emre’nin yeni bir ceza alabileceğini düşünüyor. Yeni bölüm tanıtımında ada konseyinde konunun konuşulduğu ve Yunus Emre’nin sinirlenerek konseyi terk ettiği kameralara yansıdı. Yunus Emre’nin Survivor akıbeti merak edilirken Acun Ilıcalı’nın bu konu ile ilgili yorumu da merak ediliyor.

YUNUS EMRE RAKİP TAKIM YARIŞMACILARIYLA KAPIŞIYOR

All Star sezonunda kırmızı takımda yer alan ve bu sezonki her tavrı dikkat çeken Yunus Emre Özden, bu akşamki yeni bölümde rakip takım yarışmacılarıyla kapışıyor. Girdiği tartışmalar ve her hareketi gündem olan Yunus Emre’nin cezası yeni bitmişken bir kavganın daha içinde olması Yunus Emre Özden sevenlerini üzdü. Mavi takımdan Berna Canbeldek ve Hakan Hatipoğlu ile kavga eden Yunus Emre’nin oyun alanında çok sinirlendiği görüldü.

yunus-emre-ozden-survivor-da-resti-cekti-ada-konseyini-terk-ediyor.jpg

KONSEYDEN KALKIP GİDİYOR

Survivor All Star’ın 9 Mart 2024 Cumartesi akşamı (bu akşam’ ekrana gelecek olan yeni bölümünde Yunus Emre, Berna ve Hakan kavgası ada konseyinde ele alınıyor. Yeni bölüm tanıtımına yansıyan görüntülerde Acun Ilıcalı’nın Yunus Emre’yi uyardığı görülürken henüz cezası yeni bitmiş olan Yunus Emre’nin karıştığı bu kavga sonrasında gelen yorumlar üzerine konsey alanını terk ettiği görülüyor. Yunus Emre’nin akıbeti ve kavganın tüm detayları bu akşamki yeni bölümde belli olacak.

yunus-emre-ozden-survivor-da-resti-cekti-ada-konseyini-terk-ediyor-001.jpg