Yunus Günçe’nin arkadaş acısı! Hüngür hüngür ağladı

Yunus Günçe, geçirdiği trafik kazası sebebiyle yaşamını yitiren oyuncu arkadaşı Efe Deprem'in ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

Yunus Günçe’nin arkadaş acısı! Hüngür hüngür ağladı

Hayatına geri dönemediğini ifade eden Yunus Günçe, “Üzerine toprak attık, aklımdan çıkmıyorsun” diyerek ağladı. Birçok projede yer alan başarılı oyuncu Burcu Altın Deprem'in Seksenler dizisinde Zafer rolünü oynayan eşi Efe Deprem, önceki gün geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Arkadaşının ölümüyle kahrolan Yunus Günçe, yayınladığı videoda gözyaşlarına boğuldu.

yunus-guncenin-arkadas-acisi-hungur-hungur-agladi.jpg

“HİÇ ÇIKMIYORSUN AKLIMDAN”
Efe Deprem'in ölümüyle yıkım yaşayan Yunus Günçe, hüngür hüngür ağladığı bir videoda “Haberini aldık apar topar Bodrum'dan İstanbul'a gittik. Yetiştik sana... Üzerine toprak attık oğlum biz senin. Sonra döndük, dönmeye mecburuz çünkü çalışmaya da mecburum. Kendime kızarak bir şeyler paylaştım utanarak. Mecburum oğlum bunları paylaşmaya... Sonra bahçede spor yapmaya başladım ama yine kızıyorum kendime. Oğlum hiç çıkmıyorsun aklımdan. Nasıl olacak böyle? Bu haberi hazmedemiyorum. Hiç olmadı böyle hiç olmadı. Ben Beşiktaşlıyım ama sana söz Fenerbahçe şampiyon olursa formasını giyeceğim senin için” dedi.

yunus-guncenin-arkadas-acisi-hungur-hungur-agladi-001.jpg

“TONLARCA ACI VAR ÜZERİMDE”

Yunus Günçe, Deprem'in vefatının ardından yaptığı paylaşımda “Kimi kader diyecek, kimi ecel. Ben felaket diyorum. Hatta afet. Ben deprem diyorum. Tonlarca acı var üzerimizde. Çok iyi insanlardan 1 eksildi bugün. Yeri dolmaz. Örnek bir eş, mükemmel bir baba, çok yetenekli bir oyuncu, hiç kaybetmek istemeyeceğiniz bir arkadaş. Bir Efe! Durup durup; Nasıl olur, nasıl ölür? derken buluyorum kendimi. Bundan sonra hayat onsuz nasıl olacak? diye sorarken, kaybediyorum. Eyvallah Efem! Eyvallah kardeşim! Eyvallah!” ifadelerini kullanmıştı.