Yüsra Geyik Taş Kağıt Makas dizisine transfer oluyor

Son olarak Aile dizisinde rol alan güzel oyuncu Yüsra Geyik, Kanal D ekranlarında yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisinin kadrosuna dahil oluyor. Güzel oyuncu dizide Rüya karakterine hayat verecek.

Yüsra Geyik Taş Kağıt Makas dizisine transfer oluyor

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın başrolünü beraber paylaştığı Kanal D'nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas'ın kadrosu gün geçtikçe genişliyor.

yusra-geyik-tas-kagit-makas-dizisine-transfer-oluyor.jpg

4. BÖLÜMLE GİRİŞ YAPACAK
Yusuf Pirhasan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizide Yüsra Geyik, zengin müteahhidin sosyopat oğlu Fecir Emirkıran'ın kız kardeşi Rüya karakteri ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Arka Sokaklar dizisinde Zeliha Çoban karakteriyle yıldızı oldukça parlayan ve en son olarak Aile dizisinde Devin'in kız kardeşi Yağmur'u canlandırarak başarılı bir performans gösteren Yüsra Geyik, Taş Kağıt Makas'ın dördüncü bölümünden itibaren izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sıra dışı hafıza yeteneğine sahip olan Umut'un, Alzheimer hastası olan babası ile verdiği hayat mücadelesini ekrana aktaran Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu tanıtım filmleri ve sürükleyici sahneleriyle adından sık sık söz ettiriyor.

yusra-geyik-tas-kagit-makas-dizisine-transfer-oluyor-001.jpg

YÜSRA GEYİK KİMDİR?
Yüsra Geyik, 21 Haziran 1990 tarihinde Samsun'da hayata gözlerini açmıştır. İlkokul 1. sınıfı Samsun'da okuduktan sonra ailesinin taşınması üzerine 2. sınıfa İstanbul Ataköy'deki 60.yıl Ataköy İlköğretim Okulu'nda eğitim hayatına başlamıştır. Henüz dördüncü sınıftayken okullarına gelen bir tiyatro kursuyla tiyatro hayatına start vermiştir.