Zehra Güneş'in 8 Mart paylaşımı olay oldu

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yükselen yıldızı ve Vakıfbank oyuncusu Zehra Güneş, hem kariyeri hem de özel hayatıyla sık sık gündem olmaya devam ediyor.

Zehra Güneş'in 8 Mart paylaşımı olay oldu

Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan ünlü sporcu paylaşımlarıyla da büyük beğeni topluyor. Zehra Güneş'in 8 Mart paylaşımı ile gündem yarattı. Zeynep Sever bu paylaşım karşısında dayanamadı. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Zehra Güneş, hem kariyeri hem de özel hayatıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

zehra-gunesin-8-mart-paylasimi-olay-oldu.jpg“GURURDAN FAZLASI”
Ünlü sporcu performansının yanı sıra güzelliğiyle adından sık sık söz ettiriyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla büyük beğeni toplayan Zehra Güneş bu defa 8 Mart paylaşımı ile magazin gündeminde yer aldı. Zehra Güneş paylaşımında; “Türk kadınları olarak bizim hikayelerimiz, azmin ve kararlılığın sınırları aşabileceğinin en güzel kanıtı... Mücadelemizin, gelecek nesillere ilham olması dileğiyle, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz kutlu olsun” notunu yazdı. Ünlü sporcunun bu paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Zehra Güneş'in gönderisine Zeynep Sever de sessiz kalamadı ve kalp emojisi koydu. Zehra Güneş'e; “Her genç kıza örneksin”, “Işığın hiç sönmesin”, “Gururdan daha fazlası”, “Sen anlatınca herşey sanki daha kıymetli daha anlamlı daha anlaşılır” yorumları yapıldı.

zehra-gunesin-8-mart-paylasimi-olay-oldu-001.jpg

ZEHRA GÜNEŞ KİMDİR?

7 Temmuz 1999’da İstanbul Kartal’da dünyaya gelen Zehra Güneş, voleybola 12 yaşında VakıfBank'ta başlamıştır. İki sene üst üste hem yıldız hem gençlerde Türkiye şampiyonluğu yaşamıştır. 15 yaşındayken 2. Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde bir sezon kiralık olarak forma giymiştir. Aynı sezon hem PAF takım hem genç takımda Türkiye şampiyonluğu yaşamıştır.