Galatasaray transfer haberleri: Ahmet Çalık'la anlaşıldı

Galatasaray Transferde ilk bombayı patlattı. Beşiktaş’ında talip olduğu bilinen Gençlerbirliği’nin stopper milli futbolcu Ahmet Çalık’la anlaştı.

Galatasaray transfer haberleri: Ahmet Çalık'la anlaşıldı

Hürriyet Gazetesi’nin özel haberine göre;Sarı Kırmızılı ekip Ahmet Çalık’ın menajeriyle bir araya gelerek Masaya oturdularve anlaşma sağlandı. Kesin olarak anlaşılan Ahmet Çalık’la yıllık olarak 1.2milyon Euro’ya anlaşıldığı belirtiliyor.

 

Gençlerbirliği ile temasa geçen Ahmet Çalık’ınGençlerbirliği yönetimi ile temasa geçerek durumu bildirdiği belirtiliyor.Beşiktaş’ın da talip olduğu futbolcu için Dursun Özbek ile İlhan Cavcav’ın Masayaoturarak bonservis için pazarlık yapması bekleniyor. Bu görüşmedende olumlu birsonuç çıkacağı belirtiliyor.

 

 

AHMET ÇALIK KİMDİR?

22 yaşında ve 1.84 metre uzunluğundakiAhmet Çalık, Gençlerbirliği altyapısında futbol kariyerine başladı.  2013 yılında A takıma çıkmayı başaran gençfutbolcu, bu sezon kırmızı siyahlı forma altında 17 resmi maç oynadı ve 1 asistyaparak başarılı bir grafik çizdi. U16 seviyesinden bu yana bütün yaşgruplarında milli formayı giymeyi başaran Ahmet Çalık, 7 defa A Milli Takım'da oynadı.