Celine Dion kapak kızı oldu

Bir süredir Katı Kişi Sendromu ile savaş veren dünyaca ünlü şarkıcı Celine Dion, bir dergi için objektiflere cesur pozlar verdi.

Celine Dion kapak kızı oldu

Sahneye döneceği günler için çok heyecanlı olduğunu dile getiren Dion, tedavisi için de "Sağlığıma odaklanmak zorundayım, iyileşme yolunda olduğuma dair umut taşıyorum" ifadelerini kullandı. Nadir görülen bir sinir hastalığı bulunan Katı Kişi Sendromu (SPS) ile mücadele ettiği için sahnelerden uzak kalmak durumunda olan dünyaca ünlü şarkıcı Celine Dion, Vogue Dergisi'ne pozlar verdi. Şarkıcı, hastalığıyla ilgili detayları da anlattı.

celine-dion-kapak-kizi-oldu.jpg

BUNUNLA YAŞAMAYI ÖĞRENİYORUM
2022 yılında yayınladığı bir videoyla hastalığını duyuran Dion, dergiye verdiği röportajda "Her günü bir gün olarak yaşıyorum ve bununla yaşamayı öğreniyorum. Sizleri çok özlüyorum. Sahnede olmayı ve sizler için performans sergilemeyi özlüyorum" ifadelerini kullandı ve haftada beş gün atletik, fiziksel ve vokal terapi aldığını söyledi.

celine-dion-kapak-kizi-oldu-001.jpg

KONSERLERİNİ ERTELEDİ

Dion, sağlık sorunları sebebiyle birçok konserini ertelemek durumunda kalmıştı. Hastalığının, günlük yaşamının her yönünü, özellikle yürüme ve şarkı söyleme yeteneğini olumsuz etkilediğini ifade etti. Dion, hastalığıyla mücadele ederken ailesi ve üç oğlu ona büyük destek oldu. Dion, şu anki durumunun kendisine bu performansı sergileme şansını vermediğini belirtti. Sağlığına odaklanmak zorunda olduğunu ve iyileşme yolunda olduğuna dair umut taşıdığını belirten ünlü şarkıcı, sosyal medyadaki destek mesajları için hayranlarına teşekkürlerini iletti Şarkıcı, Grammy Ödülleri'nde sürpriz bir şekilde sahne alarak Taylor Swift'e Yılın Albümü Ödülü'nü vermişti.