Duygu Nebioğlu Müge Anlı’dan yardım istedi

Usta oyuncu Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, verdiği bir röportajda annesini bulmak için Müge Anlı'dan yardım talebinde bulundu.

Duygu Nebioğlu Müge Anlı’dan yardım istedi

Duygu Nebioğlu'nun çağrısına Müge Anlı’dan yanıt gecikmedi. Sabah'a özel röportaj veren Duygu Nebioğlu, annesinin 6 çocuğu olduğunu, 4 kardeşinde de babalarından dolayı mağdur olduğunu dile getirdi. Annesine ulaşamadığını ifade eden Duygu Nebioğlu, "Annemi bulmak için Müge Anlı'dan yardım istiyorum. Ancak onun bulabileceğine inanıyorum. Gerekirse onun programına çıkarım. Müge Anlı'yı 15 yaşımdan beri takip ediyorum. Çok güveniyorum ona" şeklinde ifadeler kullandı.

duygnebioglu-muge-ansidan-yardim-istedi.jpg

“HERKESE KAPIMIZ AÇIK”

Uzun senelerdir ATV ekranlarında program yaparak kayıp ve cinayet dosyalarını mercek altına alan Müge Anlı, Duygu Nebioğlu'nun çağrısına kayıtsız kalamadı. Sosyal medya hesabından Duygu Nebioğlu'na seslenen Müge Anlı, "Herkese kapımız açık, her zaman bekleriz" mesajını gönderdi.

duygnebioglu-muge-ansidan-yardim-istedi-001.jpg

MÜGE ANLI HAKKINDA

Müge Anlı 19 Aralık 1973, İstanbul, Türk televizyon sunucusu ve gazetecidir. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olmuştur. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yapmıştır. Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Müge Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştır. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Şenay Düdek ile Cenk Eren FOX Türkiye'de, Müge Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etmiştir.