Hadise kameramana ayar verdi

Şarkıları, dansları ve kıyafet tercihleriyle sık sık adından söz ettirmeyi başaran Hadise, geçtiğimiz gün Kıbrıs'ta sahne aldı.

Hadise kameramana ayar verdi

Beyaz mini bir elbise giymeyi tercih eden ünlü şarkıcı, sahnenin önüne gelerek görüntü almaya çalışan kameramana tepki göstermeden duramadı. Sevilen şarkılarını seslendirerek dans eden Hadise, basın mensupları sahnenin karşısından görüntü alırken bir kameramanın alttan görüntü aldığını görünce olanlar oldu.

hadise-kameramana-ayar-verdi.jpg

“MONTAJINIZI GÖRECEĞİZ”

Şarkı arasında kameramana seslenen Hadise, “Herkes saygı duyarak karşıdan çekti, siz geldiniz aşağıdan çekiyorsunuz. Montajınızı göreceğiz. Genelde 'frikik verdi' diyorlar. Bu frikik değil bir mayo. Bu işe ilk başladığımda bu konulara susardım, 38 yaşındayım tabi ki de susmayacağım! Bu benim sahnem. 2024'te artık 'Frikik verdi', 'Yok orası gözüktü', 'Yok selüliti gözüktü'! Bunlar var mı hala ya? Var mı? Şov var, ses var, daha ne olsun? Evet birkaç selülit de var, bana ne!" ifadelerini kullandı. Hadise'nin sözleri hayranlarından da tam not almayı başardı.

hadise-kameramana-ayar-verdi-001.jpg

HADİSE KISA YAŞAM ÖYKÜSÜ
Hadise Açıkgöz 22 Ekim 1985; Mol, Belçika’da dünyaya gelmiştir, Belçikalı-Türk şarkıcı ve söz yazarıdır. Mol, Belçika'da Sivaslı bir ailenin kızı olarak doğup büyümüştür. 2003 yılında Idool 2003 yarışmasına katılmıştır, birinci olamamasına rağmen albüm teklifi almasının üzerine albüm hazırlıklarına başlamıştır. 2005'te yayımlanan ilk stüdyo albümü Sweat'te yer alan "Stir Me Up" şarkısıyla Belçika'da ve Türkiye'de tanınmıştır. Türk basınının kendisiyle ilgilenmesinden sonra kariyerini Türkiye'ye taşımıştır.2008'de ikinci stüdyo albümü Hadise'yi yayımlamıştır. İngilizce ve Türkçe şarkılardan oluşan albümde yer alan "Deli Oğlan" şarkısı Türkiye'de bir hit olmuştur. Sonraki yıl Türkiye'yi 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Düm Tek Tek" ile temsil ederek dördüncü olmuştur. Yarışma sayesinde popülerliğini artırmıştır. Aynı yıl Fast Life ve Kahraman albümlerini satışa sunmuştur. Kahraman'ın çıkış şarkısı "Evlenmeliyiz" ile tekrar listelerde yer almıştır. 2011'de beşinci stüdyo albümü Aşk Kaç Beden Giyer?'i yayımlamıştır. Albümdeki "Superman", "Aşk Kaç Beden Giyer?" ve "Mesajımı Almıştır O" şarkılarına klip çekmiştir. 2014'te Tavsiye albümünü satışa sunmuştur.