Uğur Dündar’a babalık davası açmıştı! Dilara ortaya çıktı

Ünlü oyuncu Metin Akpınar’ın yıllar öncesinde evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen Duygu Nebioğlu, gündeme bomba gibi düşen bir açıklama yapmış ve ablasının da kendisiyle aynı kaderi paylaştığını söylemişti.

Uğur Dündar’a babalık davası açmıştı! Dilara ortaya çıktı

Duygu Nebioğlu, magazin gündemine bomba gibi düşen iddialarda bulunmuş ve ablasının da kendisiyle aynı kaderi paylaştığını ablasının babasının ünlü bir gazeteci olduğunu öne sürmüştü. Bu açıklamanın ardından bahsi geçen gazetecinin Uğur Dündar olduğu iddia edilmişti. Dündar, hakkındaki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtirken gündemdeki Dilara G. ortaya çıktı.

UĞUR DÜNDAR’A BABALIK DAVASI AÇTI

Dilara G.’nin gazeteci Uğur Dündar’a babalık davası açtığı ve DNA testi yapıldığı öğrenilirken Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan inceleme sonrasında Uğur Dündar’ın Dilara G.’nin biyolojik babası olmadığı ortaya çıktı. Açılan babalık davasıyla gündeme gelen ve kısa sürede magazin manşetlerine yerleşen Dilara G.’nin evli ve çocuklu olduğu belirtildi.

ugur-dundar-a-babalik-davasi-acmisti-dilara-ortaya-cikti.jpg

UĞUR DÜNDAR SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Konunun basına yansıması sonrasında hakkındaki iddialarla ilgili sessizliğini bozan gazeteci Uğur Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada davanın devam ettiğini ve gizlilik kararı olduğunu söyleyerek şu ifadelere yer verdi; ‘Bugünkü bir gazetede hakkımda babalık davası açıldığı ve Haziran ayında karara bağlanacağı açıklanmış. Bugüne kadar mahkemenin aldığı gizlilik kararına titizlikle uyduk ve hep sustuk. Ama madem ki karşı taraftan biri konuştu kısaca net bir cevap vereyim. Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve son sözü söyleyecek kurum olan Adli Tıp Kurumu DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti. Benim ve Avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.’

ugur-dundar-a-babalik-davasi-acmisti-dilara-ortaya-cikti-001.jpg

NE OLMUŞTU?

Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu, bir süredir medyaya yansıyan haberlerin ardından Sabah’a röportaj vermiş ve ablasının da kendisiyle aynı kaderi paylaştığını söylemişti. Bir ablasının da babasının medya dünyasından çok ünlü bir isim olduğunu söyleyen Nebioğlu, ‘Annemin 6 çocuğu var. İkisi Almanya’daki evliliğinden. 4 kardeşim de benimle aynı kaderi yaşadı. Evlilik dışı ilişkiden dört çocuğu var annemin. Bir ablamın babası çok ünlü bir isim medya dünyasından O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor.’ demişti.