Meral Akşener genel başkanlık yarışında o ismi destekleyecek

İYİ Parti kurultaya gidiyor. İYİ Parti’nin Olağanüstü Genel Kurul tarihi belli olmuş ve gözler genel başkanlığa aday olacak isimlere çevrilmişti. İYİ Parti’nin mevcut genel başkanı Meral Akşener ise genel başkanlığa adaylığını koymayacağını açıkladı.

Meral Akşener genel başkanlık yarışında o ismi destekleyecek

İYİ Parti'de yeni genel başkan kim olacak, adaylar kimler ve mevcut genel başkan Meral Akşener kimi destekliyor merak edilirken tüm gelişmeler de yakından takip ediliyor. Meral Akşener, yeniden İYİ Parti Genel Başkanlığına adaylığını koymayacağını açıklamıştı. Akşener’in bu açıklaması sonrasında adaylar kimler merak edilirken İYİ Parti’nin genel başkan adayları peş peşe ortaya çıkmaya başladı. Peki, Meral Akşener hangi adayı destekleyecek? İşte detaylar…

ADAYLAR BELLİ OLMAYA BAŞLADI

İYİ PARTİ, 27 Nisan 2024 tarihinde Olağanüstü Genel Kurul’a gitme kararı aldı. Meral Akşener’in yeniden aday olmayacağı genel başkanlık için adaylar peş peşe belli olmaya başladı. İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti TBMM Grup Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Günay Kodaz ile İYİ Parti Göç Politikaları Başkanı Tolga Akalın da genel başkanlığa adaylığını açıkladı. Öte yandan Kürşad Zorlu’nun da genel başkanlığa adaylığını açıklayacağı iddia edildi.

meral-aksener-genel-baskanlik-yarisinda-o-ismi-destekleyecek.jpg

MERAL AKŞENER KİMİ DESTEKLEYECEK?

Adayların belli olmaya başladığı İYİ Parti’de mevcut genel başkan Meral Akşener’in kimi destekleyeceği de merak konusu oldu. Kulislerde konuşulan iddialara göre Meral Akşener, genel başkanlık yarışında Müsavat Dervişoğlu’nu destekleyecek ve ekibine de Dervişoğlu’nu desteklemelerini rica edecek. Şimdi tüm gözler İYİ Parti'nin 27 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek kurultayına çevrildi.