Ramazan Bayramı bayram namazı saati İstanbul, Ankara, İzmir

On bir ayın sultanı Ramazan geride kalırken Ramazan ayının hemen arkasından idrak edilen Ramazan Bayramı bugün başlıyor. Bayram sabahı kılınan bayram namazı ile ilgili araştırmalar başladı. Bayram namazıyla birlikte Ramazan Bayramı da başlıyor.

Ramazan Bayramı bayram namazı saati İstanbul, Ankara, İzmir

Ramazan Bayramı başlıyor. Bayramın birinci gününde bayram sabahında kılınacak olan bayram namazı ile birlikte 3 gün sürecek olan Ramazan Bayramı başlıyor. 2024 Ramazan Bayramı bayram namazı saatleri de yoğun bir şekilde araştırılıyor. İstanbul, Ankara ve İzmir bayram namazı saatleri araştırılıyor. İstanbul’da bayram namazı saat kaçta 2024? Ankara’da bayram namazı saat kaçta kılınacak? İzmir’de bayram namazı saat kaçta? İşte tüm merak edilenler…

BAYRAM NAMAZI SAATLERİ 2024?

Ramazan ayının arkasından idrak edilen Ramazan Bayramı başlıyor. Bayram sabahı kılınacak olan bayram namazı ile ilgili araştırmalar da sürüyor. 2024 Ramazan Bayramı bayram namazı saatleri araştırılıyor. İstanbul, Ankara ve İzmir’de bayram namazı saatleri ne zaman vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediliyor.

İstanbul bayram namazı saati;

10 Nisan 2024 Çarşamba günü bayram sabahı bayram namazı İstanbul’da saat 07.04’te kılınacak.

Ankara bayram namazı saati;

10 Nisan 2024 Çarşamba günü bayramın ilk gününde bayram namazı Ankara’da saat 06.49’da kılınacak.

İzmir bayram namazı saati;

10 Nisan 2024 Çarşamba günü bayram sabahı İzmir’de bayram namazı saat 07.13’te kılınacak.