Genç kız metroda yüzüne baka baka kendisini tatmin eden adama saldırdı

Metro’da mide bulandıran bir olay yaşandı. Toplu ulaşım aracında bir genç kızın yüzüne baka baka kendisini tatmin ettiği iddia edilen yaşlı bir adam tepkiler sonrasında neye uğradığını şaşırdı. Genç kız, adama saldırdı.

Genç kız metroda yüzüne baka baka kendisini tatmin eden adama saldırdı

Bursa’da yaşandığı öğrenilen olayda bir genç kızın metroda yüzüne baka baka kendisini tatmin eden adama saldırdığı belirtildi. Metrodaki diğer yolcuların cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde genç kızın yaşlı adama tepki gösterdiği ve iğrenç olay sebebiyle adama saldırdığı görülürken toplu ulaşım aracındaki diğer yolcuların da adama tepki gösterdiği anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

METRO’DA İĞRENÇ OLAY

Olay, Bursa’daki bir metroda yaşandı. Toplu taşıma aracı metroda yaşlı bir adamın genç bir kızın yüzüne baka baka kendisini tatmin ettiği iddia edildi. Durumu fark eden genç kızın yaşlı adama tepki göstererek saldırdığı anlar metrodaki diğer yolcuların cep telefonu kamerasına an be an yansıdı. Metrodaki diğer yolcuların da adama tepki gösterdiği görüldü.

genc-kiz-metroda-yuzune-baka-baka-kendisini-tatmin-eden-yasli-adama-saldirdi.jpg

HASTA OLDUĞUNU SÖYLEYEREK ÖZÜR DİLEDİ

Gelen tepkiler üzerine neye uğradığını şaşıran ve hasta olduğunu söyleyerek özür dileyen adamın o anları da cep telefonu kameraları tarafından kayda alındı. İğrenç olay karşısında büyük bir şok yaşayan genç kız ise böyle bir şeyin özrünün olmadığını belirterek adama tepkisini sürdürdü. Ortalığın bir anda karıştığı metrodaki diğer yolcuların da adama ‘Yaşından başından utan’ diyerek sözlü şekilde tepkilerini dile getirdikleri görüldü.