30 Ekim 2023 üniversiteler tatil mi? Pazartesi günü üniversiteler tatil olacak mı?

30 Ekim’de okulların 1 gün süreyle tatil ilan edilmesinin ardından üniversitelerle ilgili de araştırmalar yapılmaya başlandı. Pazartesi günü üniversiteler de tatil olacak mı araştırılıyor. Üniversite öğrencileri tatil ile ilgili yoğun bir araştırma var.

30 Ekim 2023 üniversiteler tatil mi? Pazartesi günü üniversiteler tatil olacak mı?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkuyla kutlanmasının ardından Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla okulların 30 Ekim Pazartesi günü tatil ilan edildiği duyurulmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ekim Pazartesi günü okulların tatil olacağını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Bu açıklama sonrasında üniversitelerin akıbeti merak konusu oldu. Yarın üniversiteler tatil mi? 30 Ekim 2023 üniversiteler açık mı, kapalı mı? Pazartesi günü üniversiteler de tatil olacak mı soruları gündemde. İşte detaylar…

OKULLAR 1 GÜNLÜĞÜNE TATİL EDİLDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 30 Ekim 2023 Pazartesi günü okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselere 1 gün süreyle okulların tatil ilan edildiğini duyurdu.

30-ekim-2023-universiteler-tatil-mi-pazartesi-gunu-universiteler-tatil-olacak-mi.jpg

ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ?

Bu açıklamanın ardından arama motorlarında üniversiteler de tatil mi? 30 Ekim 2023 Pazartesi üniversiteler açık mı? Üniversiteler tatil olacak mı şeklinde sorulara yanıt aranmaya başlandı. Üniversite tatili ile ilgili YÖK’ten yapılan bir açıklama bulunmuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tatil ilanı okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için geçerli.