125 Bin TL Borç Kapatma Kredisi! TBMM ve Cumhurbaşkanı Onayladı

Borcu olanlara son dakika haberi var. TBMM onayı ile 125.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi verilecek. Başvuru detayları belli oldu.

125 Bin TL Borç Kapatma Kredisi! TBMM ve Cumhurbaşkanı Onayladı

125.000 TL borç kapatma kredisi müjdesi son dakika geldi. Borcu olan vatandaşlar, bu kredi kampanyası ile birlikte borçlarını tek çatı altında toplayarak Hızlı ve kolay kurtulma fırsatına sahip olacak. TBMM ve Cumhurbaşkanı onayı ile verilecek olan borç kapatma kredisi, 36 aya kadar da vade imkanı ile sunuluyor. 3 devlet bankası tarafından borcu olan vatandaşlara kolay geri ödeme kanında borç transfer kredisi ve borç kapatma kredisi sağlanıyor. Düşük faizli Cumhurbaşkanı borç kapatma kredisi kampanyasına katılım şartları belli oldu. Sırtınızdaki borc yükünden kurtulmak istiyorsanız 31 Mart tarihine kadar o bankalara başvuru yaparak borç kapatma kredisi alabilirsiniz. 36 ay vadeli borç kapatma kredisi kampanyasının şartları ve başvuru detayları haberimizde…

BORCU OLANLARA ÜÇ DEVLET BANKASI'NDAN BÜYÜK FIRSAT

Borcu olanlara üç devlet bankası tarafından Mart ayına özel büyük bir kampanya sunuluyor. Ramazan Bayramı öncesi borç yükünden kurtulmak aynı zamanda Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılan yeni düzenlemelerden etkilenmemek için bu Kampanyayı değerlendirebilir 125 bin TL'ye kadar borçlarınızı tek bir çatı altında toplayarak daha rahat bir şekilde kurtulma fırsatına sahip olabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı ve TBMM onay ile verilecek olan borç kapatma kredisi Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından sağlanacak. Özel bankalara oranla çok daha düşük faiz oranı ile borç kapatma kredisi ve borç transfer kredisi veren kamu bankaları müşterilerine yönelik ödeme planında da kolaylık sağlıyor. Bu kampanyaya 31 Mart tarihine kadar başvuru yapanlar 125 bin TL'lik borç kapatma kredisini 36 ay vadeli olarak kullanma şansına sahip oluyor.

aile-yardimi.jpg

BORÇ KAPATMA KREDİSİ ŞARTLARI

Borç kapatma kredisi kullanmak isteyenler Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmalı ve aynı zamanda 18 yaşından büyük olmalı. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank kampanya kapsamında müşterisi olanlara kredi kullandırıyor. O sebeple başka Bankalara olan borçlarınızı 3 devlet Bankası'na transfer etmeniz gerekiyor. Bu şartı yerine getirenler bankaların mobil bankacılık ve internet bankacılığı uygulamaları üzerinden borç kapatma kredisi başvurusunu yapabiliyor. Borç kapatma kredisi kullanmak için başka bankalara borcunuz olabilir ancak kara listede olmamanız gerekiyor.

Üç Devlet Bankası'nın mart ayı sonuna kadar geçerli olan kampanyasından yararlanmak istiyorsanız acele edin. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank Cumhurbaşkanı talimatıyla vereceği borç kapatma kampanyasını 31 Mart tarihinde saat 17.00'de bitirecek.