16 Milyon 4A 4B 4C Emeklisine GECE YARISI Müjdesi! 10000 TL Maaş Alan Emekli 12500 TL Ek Para Alacak

16 milyon 4A 4B 4C emeklisi için gece yarısı müjdesi geldi. Emekli maaşı alanlara ek para verilecek. 10.000 TL maaş alan emekli 12.500 TL Ek ödeme kursa bunu yakalayacak.

16 Milyon 4A 4B 4C Emeklisine GECE YARISI Müjdesi! 10000 TL Maaş Alan Emekli 12500 TL Ek Para Alacak

16 Milyon 4A 4B 4C Emeklisine GECE YARISI Müjdesi! 10000 TL Maaş Alan Emekli 12500 TL Ek Para Alacak!

Türkiye’deki emekli vatandaşlara sürpriz bir ek ödeme müjdesi gece yarısı verildi. Tüm emekliler için yeni ek para kampanyası başladı. Cumhurbaşkanı ve TBMM onayı ile verilen ek para mart bitmeden hesaplara yatacak. SSK Bağ-kur memur emeklisi olan tüm emekliler ödemeden faydalanabiliyor. Kriter ise 10.000 TL ve üstü maaş alıyor olmak. En az 10.000 TL ve üstü maaş alan emeklilere yapılacak ek para ödemesi ise 12.500 TL oldu. Milyonlarca emekliliğin yüzünü güldürecek yeni ek para kampanyası ile ilgili merak edilen her şey ve başvuru şartları haberimizde…

Emekliye yönelik fırsatlar mart ayında da hız kesmeden devam ediyor. 17 milyon emekli vatandaş için bankalar tarafından ek para kampanyaları başlatıldı. Cumhurbaşkanı ve TBM onayı ile verilen ek ödemeler 16 Mart itibari ile arttırıldı. 4A 4B 4C ve TYT emeklisi için sunulan yeni ekleme fırsatında tek şart ise 10.000 TL ve üstü maaş alıyor olmak. Artık en düşük emekli maaşının da 10.000 TL’ye yükselmesi ile birlikte tüm emekliler bu kapsama girdi. Mart ayı bitmeden emeklinin IBAN numarasına en az 12.500 TL ek para yatacak. Peki hangi bankalar emekliye ek ödeme veriyor? Emekliye ek ödeme Şartları neler? İşte milyonlarca emeklinin beklediği yeni ek ödeme fırsatları…

evde-bakim-maasi-1.jpg

MİLYONLARCA EMEKLİYE EK ÖDEME FIRSATI VAR

Emekli maaş alan milyonlarca vatandaş maaş ek ödeme alma fırsatlarına sahip oluyor. Tüm emekliler için bankalardan yepyeni bir fırsat daha geldi. Mart ayı sonuna kadar başvurusunu yapan emeklilere en az 12.500 TL’lik ek para yatacak. Cumhurbaşkanı ve TBMM onayı ile verilecek olan ek para için adreslerde belli oldu. İki banka büyük fırsatı emeklerle buluşturuyor. Ancak emekliler bu ödemeden faydalanabilmek için hem başvuru yapması hem de şartları taşıması gerekiyor.

YAPI KREDİ VE AKBANK’TAN EMEKLİYE BÜYÜK FIRSAT

Emekliye özel yeni kampanyayı yapan bankalar Akbank ve yapı kredi bankası oldu. İki bankada da Mart 2024 emekli promosyon ücretleri yükseldi. Başvuru yapan emeklilere iki banka tarafından sağlanacak yeni promosyon miktarı 12.500 TL olarak açıklandı. Sadece üç yıllık taahhüt sözleşmesini imzalayan tüm emekliler bu ek ödeme fırsatından faydalanabilecek. Başvurular ise şubeye gitmeden kolaylıkla yapılabilecek.

evde-bakim-maasi-2-002.jpg

ŞUBESİZ KOLAY VE HIZLI BAŞVURU İMKANI

Emekler için hazırlanan yeni kampanyalara başvuru işlemleri şubeye gitmeden kolay ve hızlı bir şekilde yapılabiliyor. İki banka emekli müşterileri için mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden başvuru işlemlerini açtı. Hemen emekliler dijital bankacılık kanalları aracılığıyla başvurularını yaparak ek ödeme almaya hak kazanacak.

Yapı kredi ve Akbank’ın kampanyasından faydalanmak isteyen emekler için son başvuru tarihi 31 Mart 2024 olarak açıklandı. Bu tarihe kadar belirtilen başvuru kanalları aracılığıyla başvurusunu yapan emekliye üç iş günü içinde 12.500 TL’lik ek ödeme aktarılacak. Ayrıca bankalar tarafından emekliye yönelik daha yüksek limitli fırsatlar da var. Örneğin faizsiz nakit avans ve düşük faizli kredi fırsatları da maaş taşıma başvurusu yapan emeklileri bekliyor.