17 Milyon Emekliye TBMM Müjdesi! TC Kimlikle Gidene EK PARA Verilecek

TBMM’den emekliye ek para müjdesi geldi. 17 milyon emekli T.C kimlik kartı ile başvuru yaparak 20 21 22 Mart'ta ek ödeme almaya hak kazanacak.

17 Milyon Emekliye TBMM Müjdesi! TC Kimlikle Gidene EK PARA Verilecek

17 Milyon Emekliye TBMM Müjdesi! TC Kimlikle Gidene EK PARA Verilecek - 17 milyon emekli için TBMM’den onay çıktı. T.C kimlikle giden emeklilere ekstra ödeme fırsatı sunulacak. Ocak 2024 emekli zammı sonrası ek gelir elde etmek isteyen emekliler için kampanyalar peş peşe geliyor. Bu defa emeklilerin yüzü TBMM onaylı yeni kampanya sayesinde gülecek. Ay sonuna kadar T.C kimlikle giden emekliler maaşa ek 15.000 TL ödeme almaya hak kazanacak. SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisinin tamamı için geçerli yeni kampanyanın şartları ve detayları netleşti. Milyonlarca emekli vatandaş kampanyaya katılarak bayram öncesi rahat bir nefes alma fırsatı bulacak. Emekli maaşı alanlar için sunulacak olan yeni ek ödeme kampanyasının detayları haberimizde…

Emekli maaşı alanlar için TBMM onaylı yepyeni bir kampanya daha başlıyor. Ek ödeme fırsatları emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşla buluşacak. SSK bağ-kur 4C ya da EYT emeklisi olmak fark etmeksizin başvuru yapanlara 15.000 TL'ye Varan ek ödeme imkanı var. TBMM’den çıkan karar doğrultusunda iki özel banka harekete geçti. Emekliler kampanyaya katılarak karşılıksız ve geri ödemesiz şekilde ek gelir elde etme fırsatına sahip oluyor. TBMM talimatıyla harekete geçen iki banka ise Türkiye Finans ve ING Türkiye oldu. Emekliye 15 bin TL Maaş promosyonu desteği verecek olan bankaların şartları ve detayları belli oldu.

emekliye-tbmm-mujdesi-1-001.jpg

ING BANK'TAN EMEKLİYE 15.000 TL'LİK YEPYENİ PROMOSYON FIRSATI

Türkiye'nin en köklü özel bankalarından olan ING Bank, Emekliler için yepyeni bir promosyon fırsatı daha sunuyor. T.C kimlikle giden ve başvurusunu yapan emeklilere mart ayı sonuna kadar 10.000 TL Maaş promosyonu ve ek olarak da 5.000 TL de fatura yardımı veriliyor. ING Bank emekli promosyon kampanyası kapsamında 3 yıllık maaşını taşıyan ve burada kalmayı tarif eden emeklilere 10.000 TL ödeme yaparken emekli maaşını taşımanın yanında otomatik ödeme talimatı veren emeklilere 5.000 TL'de ek promosyon fırsatı sunuyor.

Emekli maaşı alanlar 31 Mart tarihine kadar ING Bank'ın dijital bankacılık kanalları ya da şubeleri aracılığıyla promosyon başvurusu yapabilir. Ayrıca maaşı taşıdıktan sonra turuncu ekstraya geçen emeklilere ekstra fırsatlarda sunulacak.

emekliye-tbmm-mujdesi-2-001.jpg

TÜRKİYE FİNANS ÖZEL PROMOSYONU İLE EMEKLİYE 15.000 TL ÖDEME YAPIYOR

Bir özel promosyon kampanyası da Türkiye Finans Bankası'ndan geldi. SSK bağ-kur memur emeklisi ya da EYT emeklisi fark etmeden maaşını taşıyarak Türkiye Finans müşterisi olan emeklilere 10.000 TL promosyon ve yine 5.000 TL fatura ödeme talimatı yardımı veriliyor. Tüm emekliler Türkiye finansa 3 yıllığına maaş taahhüdü vererek promosyon alma hakkına sahip oluyor. Özel bankanın promosyon kampanyası 31 Mart tarihine kadar sürecek. Bu tarihe kadar başvuru işlemleri hem şubelerden hem de dijital bankacılık aracılığı ile T.C kimlik kartı üzerinden yapılabilecek.