3 Bankadan DEVLET DESTEKLİ Düşük Faizli Konut Kredisi Sürprizi

Son dakika haberi. 3 bankadan ev alacaklara müjde geldi. Devlet destekli, düşük faizli konut kredisi başladı. İşte şartlar ve aylık taksit hesaplaması…

3 Bankadan DEVLET DESTEKLİ Düşük Faizli Konut Kredisi Sürprizi

Ev sahibi olmak isteyenlere 3 bankadan müjde geldi. Konut kredisi kampanyalarında faizler dibe çekildi. Üstelik devlet destekli konut kredisi paketleri sayesinde hem ucuz, hem de uzun vadeli kredi kullanmak mümkün hale geldi. Mart ve Nisan ayı için devlet destekli konut kredisi paketleri peş peşe duyuruldu. Bu kampanyalar sayesinde ev almak artık daha kolay olacak. Peki ucuz kredi veren bankalar hangileri? Hangi bankalar düşük faizli kredi veriyor? İşte devlet destekli ucuz konut kredisi kampanyaları ve detaylar…

Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için bankaların sunduğu avantajlı konut kredisi paketleri dikkat çekiyor. 800.000 TL değerindeki konut kredisi için bankaların aylık taksit ve toplam geri ödeme maliyetleri belli oldu. İşte düşük faizli konut kredisi veren bankalar…

DÜŞÜK FAİZLİ KONUT KREDİSİ PAKETLERİNDE SON DURUM

Konut sahibi olma hayalini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, bankaların konut kredisi seçeneklerini dikkatle inceliyor. Ekonomik dalgalanmalar ve konut fiyatlarındaki artış sebebiyle, uygun vade ve faiz oranlarına sahip kredi paketleri büyük önem taşıyor. Bu bağlamda, Akbank, İş Bankası ve Vakıfbank gibi önde gelen finans kuruluşları, ev almak isteyenler için çeşitli kampanyalar sunuyor.

konut-kredisi-1.jpg

MART 2024 DÜŞÜK FAİZLİ KONUT KREDİSİ PAKETLERİ

Vakıfbank: 800.000 TL tutarındaki konut kredisi için yıllık %3,79 faiz oranı teklif ediliyor. 120 ay vade ile aylık taksitler 30.673 TL olarak belirlenmiş, toplam geri ödeme ise yaklaşık 3,6 milyon TL'ye ulaşıyor.

İş Bankası: Aynı tutardaki krediyi aylık %3,15 faiz oranı ile sunan İş Bankası, aylık 25.824 TL taksitle ev sahibi olma şansı veriyor. Bu paketin toplam geri ödemesi ise 3,1 milyon TL civarında.

Akbank: 800.000 TL için aylık %2,94 faiz oranı ile dikkat çeken Akbank, 120 ay vade seçeneği ile aylık 24.269 TL taksit imkanı sunuyor. Toplam maliyet ise yaklaşık 2,9 milyon TL olarak hesaplanıyor.

konut-kredisi-2.jpg

KONUT KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Bankalardan konut kredisi almak isteyenler, öncelikle kendi bütçelerine en uygun kredi paketini seçmeli. Ardından seçtiğiniz bankanın mobil bankacılık, internet bankacılığı ya da şubeleri aracılığıyla konut kredisi başvurunuzu yapabilirsiniz. Ancak, devlet destekli konut kredisi kampanyalarına başvuru işlemleri sadece şubeler aracılığıyla yapılmaktadır. Aynı zamanda bankalar, kampanyalarını ve faiz oranlarını güncelleme hakkını saklı tutmaktadır. O nedenle başvuru yapmadan önce mutlaka güncel konut kredisi faiz oranlarını kontrol etmenizi tavsiye ederiz. 3 banka tarafından sağlanan bu konut kredisi kampanyalarına ise başvuru işlemleri 31 Mart’ta sona erecektir. O tarihe kadar başvuru yaparak kredi desteği alabilirsiniz.