Emekli Maaşı Alanlara YENİ ZAM MÜJDESİ! O Tarihte Artıyor

Emekli maaşı alan 17 milyon vatandaşa yeni zam müjdesi. O tarihten itibaren ikramiye artışı geliyor. Bankalar Düğmeye bastı, ödemeler yükseliyor.

Emekli Maaşı Alanlara YENİ ZAM MÜJDESİ! O Tarihte Artıyor

Emekli Maaşı Alanlara YENİ ZAM MÜJDESİ! O Tarihte Artıyor!

SSK ve bağ-kur emeklisi ile birlikte 4C ve EYT emeklisinin de yararlandığı banka promosyonu konusunda yeni gelişme var. Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşa sürpriz Haber geldi. Emekli banka promosyonu ödemelerinde yeni zam müjdesi verildi. Emekliler artık daha yüksek promosyon alma fırsatına sahip olacak. Emekli banka promosyonu konusunda yeni adım atan bankalar, emekliye ödeyecekleri rakamları açıklamaya başladı. Peki emekli maaşı alanlara yeni zam müjdesi ne zaman? Emekli banka promosyonu ödemeleri ne zaman artacak?

Türkiye'deki 17 milyon emekli vatandaş için Sosyal Güvenlik Kurumu ve bankalar arasında yapılan anlaşma doğrultusunda Emekli promosyonu ödemesi yapılıyor. SSK bağ-kur 4 C ve EYT emeklisinin tamamı bu ödemelerden yararlanabiliyor. Emekli promosyonu kampanyaları kapsamında artışlar her geçen gün emekliye cezbetmeye başladı. Son olarak Ocak 2024 emekli maaşı zammı sonrası bankaların promosyon miktarlarında artış yaşanmış emekliye verilecek promosyon ücreti yükselmişti. Emekliler için yeni bir güzel haber daha geldi. Bankalar emekli maaşı promosyonlarına yeni zam yapmak için harekete geçti. Düğmeye basıldı, emekli promosyonlarına zam geliyor. Peki emekli promosyon zammı ne kadar olacak? Banka banka emekli promosyonları kaç TL olacak? Emekli maaşı alanlara son dakika yeni zam müjdesinin detayları haberimizde…

emekliye-yeni-zam-mujdesi-2.jpg

BANKALARDAN EMEKLİ PROMOSYONLARINA REKOR ARTIŞ

Ocak 2024 emekli zammının yüksek olması ve aynı zamanda da en düşük emekli maaşının 10.000 TL'ye yükselmesi ile beraber bankalardan da emekli promosyonlarına rekor artış gelmişti. Birçok banka artık 10.000 TL ve üstü maaş alan emeklilere en az 10.000 TL ödeme yapıyor promosyonlar 20.000 TL'ye kadar yükseliyor. Emekli maaşı alan vatandaşlar da bu kapsamda en yüksek promosyon veren bankaları tercih ederek daha cazip ek gelir elde etme fırsatı yakalıyor.

EMEKLİ MAAŞI ALANLARA YENİ ZAM MÜJDESİ

Emekli maaşı alanlar için yeni bir zam müjdesi daha verildi. Bankalar Mart ayı itibarıyla emeklilere verdikleri promosyon ücretlerini yükseltti. Ancak Türkiye Emekliler Derneği tarafından bu ücretler yeterli bulunmadı. O sebeple de emekli için Yeni Çağrı yapıldı. Türkiye Emekliler Derneği'nin devreye girmesi ile beraber SGK ve bankalar arasında yeni görüşmeler başlıyor. Bu görüşmeler sonucunda emekliye verilecek olan taban promosyon ücretleri bir kez daha güncellenecek.

Emekli promosyon kampanyaları ile ilgili yavaş yavaş yeni bilgiler de gelmeye başladı. son dakika haberine göre bankalar emekli promosyon artışı kapsamında emekli maaşı alan vatandaşlara yeni dönemden itibaren en az 15.000 TL en fazla 20.000 TL ödeme yapmaya hazırlanıyor. Mart ayı ortalarında sonucun kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

emekliye-yeni-zam-mujdesi-1.jpg

2024 MART AYI EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONUNDA EN YÜKSEK PROMOSYON VEREN BANKALAR

2024 Mart ayı itibariyle En yüksek emekli maaşı promosyonu veren 4 bankada belli oldu. Mart ayı güncel promosyon tablosuna bakıldığında 15.000 TL promosyonla Türkiye Finans ve ING Türkiye'ye ilk sırada yer alıyor. Buna ek olarak Akbank 12.500 TL promosyon ve Yapı Kredi Bankası da yine 12.500 TL promosyon teklifi ile emekli için cazip seçenekler oluyor.