Emekliler o tarihte bayram ikramiyelerine kavuşuyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Ramazan ayının hemen arkasından idrak edilecek olan Ramazan Bayramı’na az bir süre kalırken emekli vatandaşlar Ramazan Bayramı emekli ikramiyelerinin hesaplara ne zaman yatacağını araştırıyor.

Emekliler o tarihte bayram ikramiyelerine kavuşuyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı’nda olmak üzere yılda 2 kez bayram ikramiyesi alan emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyeleri hangi tarihlerde hesaplarda olacak merak edilirken beklenen açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Emeklilerin bayram ikramiyelerinin verileceği tarih açıklandı. Emekliler, bayram ikramiyelerine Ramazan Bayramı'ndan önce kavuşacak. Peki, Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak 2024? Emekli Ramazan Bayramı ikramiyeleri ne zaman ödenecek? Ramazan Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatar? İşte detaylar…

BAYRAM İKRAMİYELERİ NİSAN AYINDA HESAPLARDA OLACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca emeklinin merakla beklediği soruya yanıt verdi. Ramazan Bayramı emekli ikramiyesinin ne zaman hesaplarda olacağını merak eden milyonlarca emekli vatandaşın merak ettiği soru az önce yanıt buldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli bayram ikramiyelerinin 2 ila 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerin hesaplarına yatırılacağını duyurdu.

emekliler-o-tarihte-bayram-ikramiyelerine-kavusuyor-cumhurbaskani-erdogan-acikladi.jpg

BAYRAM İKRAMİYELERİNDE YÜZDE 50 ARTIŞ OLDU

On bir ayın sultanı Ramazan ayında oruç ibadetleri yerine getirilirken Ramazan ayının hemen arkasından idrak edilecek olan Ramazan Bayramı için de heyecanlı geri sayım devam ediyor. Ramazan Bayramı’nda bayram ikramiyesi alacak olan milyonlarca emekli de ikramiye ödemelerinin ne zaman hesaplarına yatacağını merak ediyor. Emeklilerin merak ettiği sorunun yanıtını Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi. Emekli bayram ikramiyeleri ile ilgili yeni açıklamalarda bulunan Erdoğan, bu yıl emeklilerin bayram ikramiyesinde yüzde 50 artışa gidildiğini hatırlattı ve Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 2-5 Nisan tarihleri arasında emeklilerin hesaplarına yatırılacağını belirtti.

emekliler-o-tarihte-bayram-ikramiyelerine-kavusuyor-cumhurbaskani-erdogan-acikladi-001.jpg

‘EMEKLİLERİMİZİN ÜCRETLERİNDE DE ÖENMLİ İYİLEŞTİRMELER YAPTIK’

Haliç Kongre Merkezi’nde ‘Türkiye Yüzyılı’nın Emekçileri İftar Programı’na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Emeklilerle ilgili de açıklamalara yer veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Her bir emeklimize tek seferde 5 bin TL ödeme gerçekleştirdik. Daha önce olmayan bayram ikramiyesi uygulamasını getirerek emeklilerimize bayram sevincini yaşattık. Bu yıl emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde yüzde 50 artışa gittik.’ dedi. Konuşmasında enflasyon vurgusu da yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek tüm toplum kesimlerinde daha kalıcı refah artışı sağlayacağız. Emeğin karşılığı kadar önemli konu, emeğin müdafaasıdır.’ ifadelerini kullandı.