Halkbank'tan emeklilere özel 25.000 TL ihtiyaç kredisi fırsatı

Halkbank'tan emeklilere yönelik yepyeni bir fırsat geldi düşük faizli 25.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası başladı.

Halkbank'tan emeklilere özel 25.000 TL ihtiyaç kredisi fırsatı

Halkbank emekliler için özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Hem promosyon konusunda son derece cömert davranan Halkbank hem de emekliye özel yeni Kredi paketleri ile hizmet veriyor. Halkbank'ın Mart ayına özel olarak yepyeni emekli kredisi kampanyası başladı. Emekli maaşını halk banka taşıyarak promosyon alan emekliler aynı zamanda Kredi desteğinden de faydalanabiliyor. Peki Halkbank emekli kredisi faiz oranları nasıl? Halkbank emekli kredisi başvuru şartları ve detaylar haberimizde…

Emekliye yönelik birçok fırsatlar öne çıkan bankalardan biri olan Halkbank, Mart ayına özel yepyeni bir emekli kredisi paketi daha hazırladı. Halkbank'ın emekliler için hazırladığı yeni kampanya kapsamında başvurusunu yapanlara 25.000 TL'den başlayan ihtiyaç kredisi düşük faizli olarak verilecek. Halkbank emekli kredisi paketinden faydalanmak isteyen emekliler maaşlarını Halk Bankası taşıyarak aynı zamanda promosyon desteği de olabilecek. Peki Halkbank avantajlar nelerdir? Kimler Halkbank'tan emekli kredisi alabilir?

HALKBANK EMEKLİ KREDİSİ ÖZELLİKLERİ

Emeklilere yönelik yepyeni bir kampanya daha hazırlayan Halkbank, 31 Mart tarihine kadar başvuru yapan emeklilere 25.000 TL'den başlayan ihtiyaç kredisi sunuyor. Sadece emekli müşterilerine yönelik olarak yaptığı bu kampanyada 3 limiti 50.000 TL olarak belirleyen Halkbank, en düşük faiz uyguluyor hem de 36 aya kadar vade fırsatı sağlıyor. Halkbank emekli kredisi en uygun faiz oranı ile veriliyor. Emekliler 25.000 TL ile 50.000 TL arasındaki limit için başvurularını yapabiliyor.

HALKBANK EMEKLİ KREDİSİ ŞARTLARI

Halkbank'tan emekli kredisi kullanmak isteyenler başvurularını dijital bankacılık hizmetleri aracılığıyla ya da doğrudan şubelerden T.C kimlik kartı ile yapabiliyor. Başvuru esnasında başka bir belge talep edilmiyor. Halk Bankası tarafından sağlanan emekli kredisi şartları arasında 80 yaş altı olmak yer alıyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve emekli olmak da aranan diğer kriterler arasında yer alıyor. Aynı zamanda bu kampanyaya katılmak isteyen emeklilerin mutlaka emekli maaşını Halkbank’a taşımaları gerekiyor.

HALKBANK'TAN 5000 TL'DE EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU VAR

Ayrıca emekli maaşını halk banka taşıyarak müşteri olan emekliler için Ekstra bir kampanya daha var. bildiğiniz üzere bankalar emekli maaşını taşıyan müşterilerine Emekli promosyonu ödemesi yapıyor. Halk Bankası bu kampanya kapsamında 5.000 TL emekli promosyonu imkanı tanımlıyor. kampanya tutulmak isteyen tüm emekliler başvurularını Halkbank şubelerinden yapabiliyor.