Maaşı 10.000 TL Olan Emekliye TBMM ONAYI İLE 12.500 TL Ek İkramiye

10.000 TL maaş alan emeklilere TBMM onayı ile sürpriz ödeme geldi. 12.500 ek ikramiye mart ayı bitmeden hesaplarda.

Maaşı 10.000 TL Olan Emekliye TBMM ONAYI İLE 12.500 TL Ek İkramiye

Emekli maaşı 10.000 TL ve üstü olan vatandaşlar için mart ayı sonuna kadar ek ikramiye sürprizleri devam edecek gibi görünüyor. Bu defa TBMM’den karar çıktı emekliye ek ikramiye onayı verildi. Emekli maaşı alanlar başvuru yapmaları durumunda ay sonuna kadar 12.500 TL'lik ek ödemeyi cebine koyacak. Emekliye verilecek ek ödemenin detayları da belli oldu. TBMM'de yapılan oylamayla kabul edilen ikramiye ödemesini Akbank ve Yapı Kredi Bankası gerçekleştirilecek. İki özel banka tarafından yapılacak ödemeler için emeklilerin T.C kimlik numarası ile başvuru yapmaları gerekiyor. Başvurular Bankası şubelerinden yapılabileceği gibi dijital ortamda da kabul ediliyor. Üstelik bankalardan emekliye fatura desteği, düşük faizli emekli kredisi ve faizsiz nakit avans imkanı da var.

TBMM'DEN GELEN ONAYLA EMEKLİYE 12.500 TL EK ÖDEME

Emekli maaşı 10.000 TL ve üstü olan vatandaşlara yeni ek ödeme fırsatları Mart ayı bitmeden sunulmaya devam ediyor. Sabah saatlerinde yeni karar duyuruldu. Emekli maaşı alanlar için ek ödeme onayı verildi. Tam 12.500 TL ek para ödemesi 31 Mart tarihine kadar başvurusunu yapan 4A 4B 4C emeklisinin tamamına yapılacak. Emekliler ek ödeme almak için Yapı Kredi Bankası'na ya da Akbank'a dijital ortamdan beyaz şubelerden başvuru yapabilecek. Yeni ek ödeme kampanyasına ilişkin detaylarda 2 banka tarafından açıklandı.

emekli-tbmm-mujdesi-1.jpg

AKBANK VE YAPI KREDİ EMEKLİYE EK PARA VERİYOR

Akbank ve Yapı Kredi bankalarının resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre emekli maaşını 31 Mart tarihine kadar bu iki bankadan birine taşıyana 12.500 TL'lik ek ödeme desteği sunulacak. Emekliler 3 yıllık maaş tahahüdü karşılığında bu ödemeden faydalanabilecek. Ancak Akbank'ın ödemesi 10.000 TL promosyon ve 2500 TL chip para olarak ikiye ayrılıyor. Akbank'tan chip para hediyesi kazanmak için emeklilerin otomatik ödeme talimatı vermeleri gerekiyor.

emekli-tbmm-mujdesi-2.jpg

BAŞVURULAR DİJİTAL ORTAMDA YAPILABİLİYOR

Akbank ve Yapı Kredi'nin emekli promosyon kampanyalarından yararlanmak isteyen emekliler artık başvurularını dijital ortamda da yapabiliyor. Bu iki bankanın mobil bankacılık uygulamasını cep telefonunuza yükleyerek buradan yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğini tıkladıktan sonra istenen bilgileri doldurabilir ve hemen maaş taşıma işlemini yapabilirsiniz.

emekli-tbmm-mujdesi-3.jpg

EMEKLİYE EKSTRA AVANTAJLAR DA VAR

Emekli maaşı alanlar için 2 bankada ekstra avantajlar da var. Fatura desteğinin yanı sıra düşük faizli emekli kredisi, faizsiz nakit avans, aidatsız Kredi kullanımı ve ücretsiz havale ve EFT gibi birçok ayrıcalığa sahip olabilirsiniz. 31 Mart tarihine kadar tüm emekliler başvuru işlemlerini tamamlayarak Yapı Kredi ve Akbank’tan sunulan promosyonla birlikte ekstra avantajları yakalayabilir.