Milyonlarca emekliye 15.000 TL ek para JESTİ! 31 Mart'a kadar ödenecek

Emekliye Mart ayı sonuna kadar ek para ödenecek. 15.000 TL ek ödeme almak için emekliler 31 Mart’a kadar başvuru yapabilir.

Milyonlarca emekliye 15.000 TL ek para JESTİ! 31 Mart'a kadar ödenecek

Milyonlarca emekliye 15.000 TL ek para JESTİ! 31 Mart'a kadar ödenecek!

Milyonlarca emekliye ek para sürprizi duyuruldu. Emekli maaşı alan tüm vatandaşlara istisnasız 15 bin TL'lik ek ödeme fırsatı var. 31 Mart'a kadar sürecek kampanya kapsamında emeklilerin ING Bank'a başvuru yapmaları gerekiyor. ING Bank, 3 yıllık maaş taahhüdü ve otomatik ödeme talimatı veren tüm emeklilere tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz 15.000 TL Ödeme yapacak. ING Bank'ın yeni maaş promosyonuna ilişkin tüm şartlar belli oldu. 31 Mart'a kadar başvurusunu tamamlayan tüm emeklilere ek ödeme 3 iş günü içinde yatıyor.

Mart ayının son günlerine doğru ilerlerken özel bankalar arasında büyük bir promosyon rekabeti yaşanıyor. Emekli maaşlarına yılbaşında yapılan zamlar bankaların iştahını kabartmış promosyon miktarı arttırılmıştı. Emekliler en cazip promosyon teklifini değerlendirebilmek adına en yüksek promosyon veren bankaları yakından takip ediyor. ING Bank Mart 2024 emekli maaşı promosyonu kampanyası ile öne çıkan bankalardan biri oldu. Emekliye yönelik cazip promosyon teklifleri sunan ING Türkiye aynı zamanda ek promosyonu ile de öne çıkıyor. ING Bank'ın Mart 2024 Yeni emekli promosyon fırsatları ve başvuru detayları haberimizde…

10.000 TL NET PROMOSYON VE 5000 TL FATURA YARDIMI

ING Türkiye tarafından emekli maaşı alanlara promosyon ve fatura yardımı desteği var. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre emekli maaşını taşıyarak 3 yıllığına buradan almayı taahhüt edenlere ek ödeme fırsatı sunulacak. ING Bank 3 yıllığına maaş taşıma başvurusu yapan emeklilere net 10.000 TL'lik promosyon veriyor. Ayrıca emekli promosyonu yanında otomatik ödeme talimatı verenler fatura başına 1000 TL ve toplamda 5.000 TL Ek promosyon olabiliyor.

ING BANK EMEKLİ PROMOSYONU KATILIM KOŞULLARI

ING Bank'tan Emekli promosyonu almak isteyen emekliler en geç 31 Mart tarihine kadar başvurularını yapabilir. ING Bank'ın promosyonu emekli maaşı taşıma başvurusu karşılığında veriliyor. Maaşını taşıyan emeklilere hemen 10.000 TL'lik promosyon ödemesi yapılıyor. 3 yıllık taahhüdüne ek olarak otomatik ödeme talimatı da verilmesi halinde 5000 TL Ek promosyon desteği sağlanıyor.

4A 4B 4C EMEKLİSİ OLMAK FARK ETMİYOR

ING Bank Mart 2024 emekli maaş promosyonu kampanyasından ve bankanın sunduğu diğer ayrıcalıklardan faydalanmak için hangi kurumdan emekli olduğunuz fark etmiyor. SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisi olanlarla birlikte dul ve yetim aylığı alanlar da maaşlarını taşıyarak ING'den promosyon almaya hak kazanıyor. ING Bank'ın bu kampanyasına son başvuru 31 Mart'ta dolacak. Bu tarihe kadar başvurunuzu dijital bankacılık ya da şubelerden yapabilirsiniz.