Şimdi Emeklinin Yüzü Gülecek! Sürpriz Ödeme Açıklandı: Maaşın 2 Katı Ekstra Geliyor

Emekli maaşı alanlara Mart bitmeden maaşını iki katına kadar ödeme sürprizi geldi. Emekliler arkamı bankalarına başvuru yaparak ay sonuna kadar ödeme alabilecek.

Şimdi Emeklinin Yüzü Gülecek! Sürpriz Ödeme Açıklandı: Maaşın 2 Katı Ekstra Geliyor

Türkiye'deki milyonlarca emekli vatandaş, düşük maaşları nedeniyle sıkıntı Yaşarken bir yandan zam beklentisi içinde bir yandan da ek gelir imkanlarını takip ediyor. Özellikle Ramazan Bayramı'na kısa bir süre kalması da emeklilerin ek para arayışını arttırdı. Emekliler için güzel haberi devlet bankaları duyurdu. Ziraat Bankası vakıfbank ve Halkbank tarafından emekli maaşı alanları için yeni bir düşük faizli kredi paketi Hazırlandı. 3 kamu Bankasını tercih ederek maaşın en az iki katına kadar ödeme alma fırsatına sahip olacak. Ramazan Bayramı öncesinde nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen emeklilere yönelik yeni kampanya yapan devlet bankaları en uygun faiz oranı ile emekli kredisi verecek. 11 haneli T.C kimlik numarası ile tüm emekliler kampanyaya katılmak için başvuru yapabilecek. İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank emekli kredisi kampanyasının detayları…

KAMU BANKALARI PARA MUSLUKLARINI AÇTI

Emekli müşteri sayısını arttırmak isteyen kamu bankaları cumhurbaşkanının talimatıyla harekete geçti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Geçtiğimiz günlerde emekliye sürpriz bir açıklama yaparak artık kamu bankalarından daha yüksek promosyon alabileceklerini duyurmuştu. Ayrıca bayram öncesi düşük faizli emekli kredisi kampanyaları ile başlatıldı. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından emekliye yönelik tam maaşın en az iki katı ödeme veriliyor. Emekliler 25.000 TL'den başlayan düşük faizli kredi kullanabilirken 50.000 TL'ye kadar da arttırabiliyor.

erken-emeklilik-1.jpg

ŞUBESİZ MASRAFSIZ EMEKLİ KREDİSİ

Emekli kredisi kampanyası dijital ortamda başvuru ile düzenleniyor. Yani emekliler düşük faizli kredi kullanmak için şubeye gitmek zorunda kalmıyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’ta artık dijital çağa ayak uydurarak emekliye özel kredilerini Mobil bankacılık ve internet bankacılığı hizmetleri üzerinden de kullandırıyor.

25.000 - 50.000 TL ARASI HEMEN ONAYLANIYOR

Devlet bankalarının emekliye yönelik olarak Bayram öncesinde Hazırladığınız emekli kredisi paketinde en az 25.000 TL en fazla 50.000 TL düşük faizli kredi kullanmak mümkün nokta emekliler bu Kredi kampanyasından yararlanmak için 31 Mart'a kadar başvuru yapabilir. Acil emekli kredisi desteği veren kamu bankaları, bu krediye 36 aya kadar vadeli olarak sunuyor. Üst Üstelik de özel bankalara oranla çok daha düşük faizli kredi desteği almak mümkün oluyor. Emekli kredisi paketinden faydalanmak isteyenler maaşlarını kamu bankalarına taşımaları durumunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ilettiğimiz günlerde milletini ver diye 8.000 TL ile 11.000 TL arası promosyonundan da faydalanabiliyor.