SSK ve BAĞ-KUR'dan Emekliye 19-20-21 Mart'ta 2'si 1 Arada Ödeme Sürprizi

SSK ve BAĞ-KUR’dan emeklilere jest geldi. 19-20-21 Mart'ta emeklinin IBAN numarasına 2’si 1 arada ödeme yatıyor.

SSK ve BAĞ-KUR'dan Emekliye 19-20-21 Mart'ta 2'si 1 Arada Ödeme Sürprizi

SSK ve BAĞ-KUR'dan Emekliye 19-20-21 Mart'ta 2'si 1 Arada Ödeme Sürprizi!

17 milyon emekli için Mart 2024 emekli maaşı ödemeleri başladı. 17 Mart'ta başlayan ödemeler 28 Mart'a kadar devam edecek. Emekliler için maaş ödeme heyecanı başlarken bir yandan da sürpriz açıklamalar gelmeye devam ediyor. Milyonlarca emekliyi sevindirecek yeni bir ekstra ödeme sürprizi var. SSK ve bağ-kur emeklisi olanlara emekli tahsis numarası sonuna göre 19 20 21 Mart'ta ek ödeme fırsatı sunulacak. Emekliler IBAN numarasından 2’si 1 arada ödemeyi alabilecek. Emekliye özel yeni ödeme jestine ilişkin merak edilen tüm detaylar haberimizde…

SSK ve bağ-kur emeklisi için mart ayı sonuna doğru müjdeli sürprizler gelmeye devam ediyor. Emekli maaşı alanlara 19 20 21 Mart'ta çifte ödeme fırsatı var. Maaşa ek ikramiye ödemesi emeklinin IBAN numarasına yatacak. Milyonlarca emekli için sunulacak olan ek ödeme fırsatları ile ilgili tüm detaylar belli oldu. Emekliler 15.000 TL'ye kadar ekstra ödeme alma fırsatına sahip olacak. 17 milyon emekli için duyuru akşam saatlerinde geldi. Emekliye yönelik bu kampanya kesinlikle Kaçmaz. SSK ve bağ-kur emeklisine maaşın yanında ekstra ödeme fırsatları haberimizde…

EMEKLİYİ SEVİNDİRECEK SON DAKİKA MÜJDESİ DUYURULDU

2024 yılında bu yana emeklilere sürpriz haberler gelmeye devam ediyor. Önce emekli maaşlarına yapılan zam oranları %49.25'e çıkarıldı ve en düşük emekli maaşı 10.000 TL olarak belirlendi. Hemen ardından da emekli bayram ikramiyesi zammı açıklandı. Yeni emekli bayram ikramiyesi 3000 TL olarak ödenecek. Emekliler gelen bu sürpriz haberlerle sevinirken ekstra müjdelerde yolda. Son gelen bilgilere göre Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı emekli kartı uygulamasını hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bu kar sayesinde emekli maaşı alan vatandaşlara Doğalgaz tüketimi desteği ve elektrik tüketimi desteği sağlanacak. Ayrıca emeklilerin emekli kartına yüklenecek olan para ile birlikte Gıda alışverişi yapabileceği öğrenildi.

Ancak emekliye düzenlemeler Sadece bu kadar değil. Bir yandan Mart 2024 emekli maaşı ödemeleri başlarken bir yandan da bankalar harekete geçerek emekliye adeta 2. Maaşı ödüyor.

emekli-2-li-odeme-1.jpg

EMEKLİYE 19-28 MART ARASI ÖDEMELER YATIYOR

Emekliye Zamlı maaş ödemeleri devam ediyor. Yapılan son dakika açıklamasına göre Sosyal Güvenlik Kurumu emekli maaşı alan vatandaşlara maaş ödemelerini 19-28 Mart arası aktarıyor. Emekli sandığı emeklileri 15 Mart tarihinde ödemelerini zaten almıştı. SSK emeklilerinin ödemeleri de 18 Mart itibariyle başladı ve emekli tahsis numarası Sonuna göre 25 Mart'ta sona erecek. Bağ-kur emeklileri ise yine emekli tahsis numarası sonuna göre 25 Mart 28 Mart tarihleri arasında maaş ödemelerine kavuşacak.

EMEKLİYE BANKALARDAN ADETA 1 MAAŞ İKRAMİYE

Emekli maaşı alanlar için yeni sürprizler de var. Gelen emekli maaşı zammı sonrası bankalarda harekete geçerek yüksek promosyon ödemelerini Emeklilerle buluşturmaya devam ediyor. Bankalardan emekliye yönelik promosyon fırsatları adeta bir maaş ikramiye gibi hesaplara yatıyor. Şu anda birçok bankada emekli promosyon ücretleri 10.000 TL'den fazla oldu. ING Bank ve Türkiye Finans 15.000 TL promosyonla listede başı çekerken hemen ardından Yapı Kredi ve Akbank 12.500 TL promosyon ödemesi ile geliyor. Özel bankalar tarafından emeklilere yüksek promosyon fırsatları sunulurken ödemeler 3 yıllık maaş taşıma karşılığında yapılıyor. Maaş taşıma başvurunuzu Seçtiğiniz bankanın mobil bankacılık ve internet bankacılığı hizmetleri üzerinden kolaylıkla yapabilirsiniz.