Ziraat Bankası ve 3 Özel Banka 50.000 TL İhtiyaç Kredisinde Faizleri Düşürdü

Düşük faizli ihtiyaç kredisi son fırsat. Merkez Bankası son faiz kararı sonrası faiz oranları yükselecek. Ancak Ziraat Bankası ve 3 özel banka son Kampanyayı duyurdu.

Ziraat Bankası ve 3 Özel Banka 50.000 TL İhtiyaç Kredisinde Faizleri Düşürdü

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından alınan faiz artışı kararları ile birlikte bankaların kredi faiz oranları da yükseliyor. Bugün Merkez Bankası yeni bir faiz artırımı yaptı. Merkez Bankası'nın bu kararının ardından ihtiyaç kredisi faiz oranlarında da Yükseliş bekleniyor. Ancak yapılacak olan artış öncesi son kampanya geldi. Acil nakit ihtiyacı olanlar için Ziraat Bankası ve 3 özel banka düşük faizli ihtiyaç kredisi verecek. 50 bin TL'ye kadar nakit ihtiyacı olanlar bu Kampanyayı değerlendirsin. Çünkü bu oranlar bir daha gelmez.

Acil nakit ihtiyacı olan birçok vatandaş kredi faiz oranlarını yakından takip ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından alınan faiz artışı kararları ile birlikte bankaların kredi faiz oranları da yükseliyor. Bugün Merkez Bankası'ndan yeni bir faiz artışı kararı geldi. Bu kararın banka ihtiyaç kredisi faiz oranlarına nasıl yansıyacağı merak edilirken son kampanyada duyurusu yapıldı. Ziraat Bankası ve 3 özel banka nakit ihtiyacı olan vatandaşlara düşük faizli kredi desteği verecek. Kampanyaya katılmak isteyenler için son tarih 31 Mart 2024. Hemen ardından bankalarda faiz oranları yeniden güncellenecek. Kampanyaya katılmak istemeyenler acele etsin bu fırsat bir daha gelmez.

ZİRAAT BANKASI 50.000 TL DÜŞÜK FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Ziraat Bankası acil nakit ihtiyacı olan müşterileri için 50.000 TL'ye kadar düşük faizli ihtiyaç kredisi veriyor. 36 ay vadeli olarak verilen ihtiyaç kredisinin faiz oranı %4.94 olarak belirlendi. Ziraat Bankası'nın bu kampanyasında aylık taksit miktarı 3593,26 olurken geri ödeme ise 3 ay ödeme ertelemeli olarak yapılabiliyor.

dusuk-faizli-kredi-1.jpg

ING BANK MART 2024 DÜŞÜK FAİZLİ 50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Mart 2024 kredi faiz oranları konusunda indirim yapan bankalardan biri de ING Banka oldu. ING Bank'tan 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli düşük faizli ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. 36 ay vadeli Kredi de faiz oranı %4.19 olarak uygulanırken aylık taksit miktarı ise 3197 TL oldu.

GARANTİ BBVA MART 2024 DÜŞÜK FAİZLİ 50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Garanti Bankası da düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası duyuran bankalar arasında yer alıyor. Garanti Bankası'nın 50.000 TL'ye kadar limitli İhtiyaç kredisinde 36 ay vade süresi uygulanıyor. Garanti Bankası'ndan kredi kullanmak isteyenler için uygulanan faiz oranı yüzde 4.68 oldu. Bu Kredi de aylık taksit miktarı ise 3.454 TL olarak belirlendi.

QNB FİNANSBANK MART 2024 DÜŞÜK FAİZLİ 50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Acil paraya sıkışanlar için Finansbank'ta da yeni düşük faizli kredi kampanyası var. Finansbank'ın yeni kampanyası kapsamında 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli en uygun faiz oranı ile kredi veriliyor. Finansbank 50.000 TL'lik kredi paketi için %4.29 faiz oranı istiyor. Bu kampanyada aylık takip miktarı ise 3249 TL oldu.