Canlı yayında ilginç anlar!

Söylemezsem Olmaz programında Hande Sarıoğlu Yeliz Yeşilmen'e özendi ve ilginç anlar beraberinde geldi.

Canlı yayında ilginç anlar!

Aramızda Kalmasın'da ayağa kalkarak fiziğini sergileyen Yezil Yeşilmen'den sonra Hande Sarıoğlu da benzer anları seyircilere yaşattı. Fakat Arto'nun ilginç ifadeleri herkesi şaşkına çevirdi. Söylemezsem Olmaz'ın canlı yayında ilginç anlar ardı arkası kesilmeden yaşanıyor. Son dönemde estetik ameliyatların gündemde olması oldukça konuşulurken Hande Sarıoğlu kendisine dair bir takım açıklamalar yaptı.

canli-yayinda-ilginc-anlar.jpg

“ESTETİKLİ GÖSTEREN DON GİYMİŞ OLMASIN”
Aramızda Kalmasın'da Yeliz Yeşilmen'in ayağa kalkıp kalçasını kontrol ettirmesinin ardından Hande Sarıoğlu da benzer anları seyircilere yaşattı. Yağmur Çevik, Hande Sarıoğlu'nu elleriyle tek tek dokunarak estetik kontrolü yaptı. Bu anlarda Arto'nun ifadeleri ise şaşkına çevirmeye yetti. Arto “Bunun poposu hayatım estetik yalan söylüyor, her yerin gözüksün” deyince Hande Sarıoğlu “Değil” diyerek fiziğini sergiledi. Arto'yu ikna etmek için çabalayan Hande Sarıoğlu arkadaşından kendisini kontrol etmesini istedi. O anlar Arto yine kendini tutamadı ve “Kız don giymiş olmasın sakın bu estetik gibi gösteren” şeklinde ifadeler kullanınca sunucu Hande Sarıoğlu yine “Değil” ifadeleriyle yanıt verdi.

canli-yayinda-ilginc-anlar-001.jpg

ARTO KİMDİR?
Arto, 1966 yılında İstanbul, Fenerbahçe'de hayata gözlerini açmıştır. Ermeni asıllı Türk vatandaşıdır. Asıl adı Harutyan Dalga'dır. Baba tarafı Artvin Hopa doğumludur, anne tarafı Kayseri'den gelmedir. Özel Şişli Kolejinden mezun olmuştur. 2010 – 2013 seneleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri ile Televizyon Haberciliği ve Programcılığı bölümlerinde okumuştur.