Cezaevindeki Dilan Polat bir hobi edindi

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla kasım ayında tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat, cezaevinde boncuklarla süs eşyaları yapmaya başladı.

Cezaevindeki Dilan Polat bir hobi edindi

Dilan Polat ilk hediyesini de yakın arkadaşı Sevim Alan'a göndermeyi tercih etti. Dilan Polat, Engin Polat, Can Doğu, Sıla Doğu ve Kürşat Polat dahil olmak üzere birçok isim kara para aklama ile vergi kaçırma suçlamasıyla 5 Kasım'da tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Uzun bir süredir hapishanede olan Dilan Polat’ın, boncuklarla süs eşyaları yapmaya başladığı öğrenildi.

cezaevindeki-dilan-polat-bir-hobi-edindi.jpg

EFKAR SAATİ NOTUYLA PAYLAŞTI

Çocuklarından ayrı kaldığı için psikolojisi bozulan ve cezaevinde sürekli ağladığı dile getirilen Dilan Polat, kendisine yeni bir hobi edinmiş görünüyor. Zor süreci boncuk işlemesiyle atlatmaya çalışan Dilan Polat, yakın arkadaşı güzellik merkezleri sahibi olan Sevim Alan'a da hediye yapıp gönderdi. Boncuklarla pembe bir kalbin içine Sevin Alan'ı adını işleyen Dilan Polat'ın vaktini bu şekilde geçirmeye başladığı konuşuluyor. Arkadaşından gelen hediyeyi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Sevim Alan, “Efkar saati” notunu yazarak duygusal anlar yaşadı. Cezaevinde zor günler geçiren Dilan Polat, geçtiğimiz haftalarda Bakırköy'deki Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek birkaç gün tedavi dahi görmüştü.

cezaevindeki-dilan-polat-bir-hobi-edindi-001.jpg

SEVİM ALAN KİMDİR?

1985 yılında Karabük'te hayata gözlerini açan Sevim Alan, 38 yaşında ve Türkiye'nin güzellik sektöründeki öncülerinden biri olarak bilinmektedir. Konya Selçuk Üniversitesi Moda Tasarımı bölümünden mezun olan Sevim Alan, eğitim hayatını tamamlayarak güzellik sektöründeki kariyerine odaklanmıştır. Türkiye genelinde 4 farklı mimarlık ofisi ve 50 farklı güzellik merkezinin sahibi olarak, iş dünyasında etkileyici bir liderlik sergilemiştir. Sevim Alan'ın liderliğindeki işler, 2020 yılında düzenlenen Best Year ödül töreninde “En Başarılı Kaş Tasarım Merkezi” ödülü ile taçlandırılmıştır. 2022 yılında ise iş dünyasındaki başarılarından ötürü “Başarılı İş Kadını” ödülüne layık görülmüştür.