Dilan Polat eski dostu Nez Demir’den şikayetini geri çekti

Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen eski dostlar Dilan Polat ve Nez Demir arası epey açılmıştı.

Dilan Polat eski dostu Nez Demir’den şikayetini geri çekti

Dilan Polat, kendisine hakaret içerikli mesajlar atması sebebiyle Nez Demir'den şikayetçi olmuştu. Hakim karşısına çıkan Dilan Polat, geri adım atarak şaşkınlık yarattı.

dilan-polat-eski-dostu-nez-demirden-sikayetini-geri-cekti.jpg

DİLAN POLAT MAHKEME BOYUNCA AĞLADI

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat kendisine hakaret içerikli mesaj attığı iddiasıyla Fenomen Nez Demir'den şikayetçi olmuştu. Nez Demir hakkında, “Hakaret” ve “Tehdit” suçlarından toplam 2 yıl 9 ay hapis istemiyle dava açılmıştı. Anadolu 50. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen ilk celseye sanık Nez Demir ve taraf avukatları katılım sağladı. Dilan Polat ise tutuklu bulunduğu cezaevinden SEGBİS (Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi) ile mahkemeye katılım sağladı. Duruşmada söz verilen Nez Demir gözyaşları içinde, “Çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum. Başka söyleyecek bir şeyim yok. Mesaj atılması doğru ama tehdit unsuru olarak atmadım, her zamanki aramızdaki kavgalar” ifadelerini kullandı. Duruşma boyunca ağlayan Dilan Polat ise şikayetinden vazgeçtiğini dile getirdi. Mahkeme, Dilan Polat'ın şikayetini çekmesi üzerine davanın düşürülmesine karar verdi.

dilan-polat-eski-dostu-nez-demirden-sikayetini-geri-cekti-001.jpg

NEZ DEMİR KİMDİR?

Oyuncu ve sosyal medya fenomeni Nez Demir, 1987 yılında Kocaeli’nin Gebze ilçesinde dünyaya gelmiştir. Baba tarafından aslen Rizelidir. Afyon Kocatepe Üniversitesi Pazarlama Bölümünden mezun olmuştur. Aynı zamanda İşletme Bölümü 2. Sınıf öğrencisidir. Bir süre özel bir bankada çalışan Nez Demir, 8 sene voleybol oynamıştır, uzun yıllar ise rafting yapmıştır.