Hande Sarıoğlu estetiklerini bir bir saydı; Memelerim çok değerli

Spor spikerliği yaptığı dönem oryantal yaptığı için işinden atılan Hande Sarıoğlu sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettirmeyi başarıyor.

Hande Sarıoğlu estetiklerini bir bir saydı; Memelerim çok değerli

Şimdilerde Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk üstlenen Hande Sarıoğlu canlı yayında estetiklerini tek tek sıraladı. Ünlü sunucunun “Göğüs” itirafı gündeme bomba gibi düştü. İddialı tarzı ve cesur pozlarıyla gündemden düşmek bilmeyen Hande Sarıoğlu oryantal yaptığı anları paylaştığı için işini kaybetmişti.

hande-sarioglu-estetiklerini-bir-bir-saydi-memelerim-cok-degerli.jpg

BASTIM PARAYI ALDIM
O günden itibaren gittikçe popülerlik elde eden ve spor yorumlarıyla adından söz ettirmeyi başaran ünlü spiker şimdilerde Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapmakta. Programda Yonca Evcimik'in estetiklerinin konuşulduğu esnada Hande Sarıoğlu da estetiklerini tek tek sıraladı. “Cildimin güzelliği annemden geliyor” ifadelerini kullanan ünlü isim “Dudağımda doldu var, göğüslerimde yıllar öncesinden işlem var” şeklinde konuştu. Hande Sarıoğlu göğüslerini neden yaptırdığını da şu ifadelerle açıkladı; “Yaptırmamım sebebi de kalçam var belim ince. Proporsiyon olarak düzgün durması için yaptırdım.” Daha önce “Ben bu memeleri 5 sene önce bastım parayı aldım. Kalçalarım çok geniş olduğu için memelerim eksik kalıyordu proporsiyon olarak. Bir dolar bir de benim memelerim çok değerli” ifadelerini kullandı.

hande-sarioglu-estetiklerini-bir-bir-saydi-memelerim-cok-degerli-001.jpg

HANDE SARIOĞLU KİMDİR?

19 Eylül 1988 tarihinde Düzce'de dünyaya gelen Hande Sarıoğlu, İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun olmuştur. Kariyerine 2008 yılında Kanal D'de yayınlanan “Aşk-ı Memnu” dizisinde düğün organizatörü rolüyle başlamıştır. Daha sonra Star TV'de yayınlanan “Çarkıfelek” ve “Pasaport” programlarında sunuculuk yapmıştır. 2016 yılında TV8'de yayınlanan “Böyle Çok Daha Güzelsin” programında jüri üyeliği üstlenmiştir.