Mehmet Dinçerler'in sevgilisi olduğu iddia edilen kadın bakın kim çıktı

Bebek'te objektiflere yansıyan Gloria Jeans kahve zincirinin sahibi Mehmet Dinçerler'in yanındaki kadının sevgilisi değil olduğu ileri sürüldü.

Mehmet Dinçerler'in sevgilisi olduğu iddia edilen kadın bakın kim çıktı

Ama gerçek bambaşka çıktı. Mehmet Dinçerler'in yanındaki kişinin avukatı Dilara Recepoğlu olduğu gerçeyi gün yüzüne çıktı. Şarkıcı Hadise Açıkgöz ile iş insanı Mehmet Dinçerler, yaklaşık bir yıl ilişki yaşadıktan sonra Mart 2022'de nişanlanmış, iki ay sonra da Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen sade bir törenle dünyaevine girmişti.

mehmet-dincerlerin-sevgilisi-oldugu-iddia-edilen-kadin-bakin-kim-cikti.jpg

AVUKATI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
Sessiz sedasız evlenen ikilinin mutluluğu ne yazık ki çok uzun sürmemişti. Ayrılık kararı ile günlerce manşetlerden düşmek bilmeyen ünlü ikili, beş ay süren evliliklerini 1 Ekim 2022'de tek celsede sone ermişti. Dönem dönem adı farklı kişilerle aşk iddialarına da karışan iş adamının cephesinde yeni bir gelişme cereyan etti. Mehmet Dinçlerler, Bebek'te bir mekanda objektiflere yansıdı. Bir mekandan çıkarken kameralara takılan iş insanının yanında iki kişinin sevgilisi olduğu ileri sürülmüştü. Bu olayın ardından konu çok başka çıktı. Kadının Mehmet Dinçerler'in, Hadise'yle boşanırken de yanında olan avukatı Dilara Recepoğlu olduğu öğrenildi.

mehmet-dincerlerin-sevgilisi-oldugu-iddia-edilen-kadin-bakin-kim-cikti-001.jpg

ETİK DEĞİL DEDİ
Patronlar Dünyası'na açıklamada bulunan Dilara Recepoğlu, fotoğrafı çekildiği esnada eşi Fevzican Recepoğlu'nun da yanlarında olduğunu dile getirerek, “Mehmet Dinçerler hem müvekkilim hem de eşim Fevzican Recepoğlu’nun en yakın arkadaşıdır. Üçümüzün yemeğe gitmiş olduğu akşamda, hiçbir soru sorulmaksızın eşimin de yer aldığı fotoğrafın yanlış lanse edilmesi etik değil” ifadelerini kullandı.