Melek Mosso konserinde çılgınlar gibi eğlendi

Şarkıları ve güçlü sesiyle adından sık sık söz ettiren Melek Mosso, Ankara'da verdiği bir konserde sahnede adeta kendinden geçti.

Melek Mosso konserinde çılgınlar gibi eğlendi

Kırmızı elbisesiyle kurtlarını döken Melek Mosso, bir ara kendinden geçti. Güçlü sesi ve kendine has yorumuyla adından büyük beğeni toplayan Melek Mosso'nun yoğun konser maratonu tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz gün Ankara'da sahne alan Melek Mosso, kendini müziğin ritmine kaptırarak çılgınlar gibi eğlendi.

melek-mosso-konserinde-cilginlar-gibi-eglendi.jpg

ADETA KENDİNDEN GEÇTİ

Kırmızı payetli elbisesiyle sahneye çıkmayı tercih eden Melek Mosso, konser boyunca kendini müziğin ritmine kaptırarak çılgınlar gibi eğlendi. Oynadığı anlarda çekilen görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Melek Mosso “Ankara'da geçen o harika akşamdan. Kurtlarımızı döktük, dertlerimizi attık, oh mis. Gelen bütün dinleyicilerime çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandığı bir mesaj yayınladı. Ünlü şarkıcının dans performansı takipçilerinden büyük beğeni topladı.

melek-mosso-konserinde-cilginlar-gibi-eglendi-001.jpg

MELEK MOSSO HAKKINDA

Melek Davarcı, 11 Kadım 1988 yılında Kayseri'de dünyaya gelmiştir. Ailesi Denizli' de yaşamını sürdürmektedir. Müziğe yedi yaşında ilk bestesini yaparak başlamıştır. Dokuz yaşında Denizli Belediye Konservatuvarı'nda bağlama ve Türk Halk Müziği dersleri almaya başlamıştır. Orta okulu ise Denizli Hacı Şakir Meliha Nilüfer Öz'de okuduktan, sonra Denizli Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi'nde eğitimine devam etmiştir. Lise döneminde yan flüt çalmaya başlamıştır. Üniversite öğrenimini Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü'nde tamamlamıştır. Eğitim hayatı boyunca korist ve solistlik yapmıştır.