Şeyma Subaşı; Ramazan’ın ruhuna saygı gösterelim

Her paylaşımı ayrı gündem olan Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı bu defa sosyal medya hesabından Ramazan ayı ile ilgili paylaşımda bulundu.

Şeyma Subaşı; Ramazan’ın ruhuna saygı gösterelim

Şeyma Subaşı, “Hep birlikte Ramazan'ın ruhuna saygı gösterelim ve onu kucaklayalım” notunu yazdı. 3 Mayıs 2023 tarihinde Mohammed Alsaloussi ile düyaevine giren ve 29 Eylül'de tek celsede yollarını ayıran Şeyma Subaşı sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Cesur pozları ve iddialı paylaşımlarıyla sık sık gündem olmaya devam eden Şeyma Subaşı bu kez yaptığı Ramazan paylaşımıyla şaşkınlık yarattı.

seyma-subasi-ramazanin-ruhuna-saygi-gosterelim.jpg

“HUZURLU BİR RAMAZAN DİLİYORUM”
Şeyma Şubaşı, 2.8 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabının hikayeler bölümünden Ramazan'la ilgili bir paylaşımda bulundu. Şeyma Subaşı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Tüm Müslüman kardeşlerime ve diğer dinlerden dostlarıma huzurlu bir Ramazan diliyorum. Bu güzel ayın dünyaya anlayış, kolaylık, pozitiflik ve barış getirmesini temenni ediyorum. Hep birlikte Ramazan'ın ruhuna saygı gösterelim ve onu kucaklayalım” dedi.

seyma-subasi-ramazanin-ruhuna-saygi-gosterelim-001.jpg

ŞEYMA SUBAŞI HAKKINDA
2 Temmuz 1990 yılında İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Babası asıl mesleği olan muhasebe müdürlüğünü bırakmış ve çocuklar için ürün satan bir web sitesi açmıştır. Annesi ise ev hanımıdır. Toplamda üç kardeş olan Şeyma Subaşı’nın kendinden küçük olan erkek kardeşinin ismi Ozan Berk, iki yaş büyük olan ablasının ismi ise Kübra’dır. Modaya olan ilgisi çok küçük yaşlarda başlayan Şeyma Subaşı, Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nde, moda tasarımı bölümünde okudu. 2008 yılında ise henüz 16 yaşındayken Miss Turkey yarışmasına katılarak ün kazanmıştır. Ünlü tasarımcıların olduğu moda defilelerinde yer almış ve üniversite eğitimini hayallerine devam ederek kariyerine uygun bir şekilde yön vermiştir.