Survivor All Star’dan elenen yarışmacı hüngür hüngür ağladı

Ekranların fenomen yarışma programı Survivor All Star’a bu hafta bir eleme daha yaşandı. Yeni sezonunda da izlenme rekorları kıran sevilen yarışma programının dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde bir yarışmacı daha hayallerine veda etti.

Survivor All Star’dan elenen yarışmacı hüngür hüngür ağladı

Survivor All Star 2024’ün dün akşamki yeni bölümünde eleme düellosu ekranlara geldi. 4 yarışmacının mücadele ettiği eleme düellosunda nefes kesen bir rekabet vardı. Kırmızı takımdan Mustafa Kemal, mavi takımdan ise Batuhan, Hakan ve Yaman düelloda yarıştı. Survivor hayallerine veda etmemek için verilen kıran kırana mücadelenin kaybedeni belli oldu. İddialı yarışmacı Mustafa Kemal Kurt Survivor’a veda etti. Duygusal bir veda konuşması yapan Mustafa Kemal, duygularını ifade ederken gözyaşlarına boğuldu.

SURVIVOR’DA NEFES KESEN DÜELLO OYUNU

All Star sezonuyla ekrana gelen Survivor’ın bu sezonki yeni bölümleri yine ilgiyle izleniyor. Survivor All Star 2024’ün dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde eleme düellosu oynandı. Heyecan dolu düello oyununda kıran kırana bir yarış vardı. Survivor hayallerine devam etmek isteyen 4 yarışmacı dün akşamki düello oyununda bireysel olarak yarıştı. Düelloda kozlarını paylaşan yarışmacılar arasından bir isim adaya ve şampiyonluk hayallerine veda etti.

survivor-all-star-dan-elenen-yarismaci-hungur-hungur-agladi.jpg

MUSTAFA KEMAL KURT ELENDİ

Survivor All Star’a sonradan dahil olan iddialı yarışmacı Mustafa Kemal Kurt, kırmızı takımda mücadele ediyordu. Yarışmaya iyi bir başlangıç yapan ve parkurlardaki hızı ve başarısıyla dikkat çeken Mustafa Kemal, bu haftaki eleme potasında ismi olan isimlerden biriydi. Dün akşam mavi takımdan Batuhan, Hakan ve Yaman ile çıktığı düello oyununu kaybeden Mustafa Kemal Kurt, Survivor’a veda eden isim oldu. Veda konuşmasında duygusal anlar yaşayan Mustafa Kemal, duygularını ifade ederken gözyaşlarını tutamadı. 10 aylık bir kızı olduğunu ve hem kızını hem de eşini çok özlediğini söyleyen iddialı yarışmacı, tüm takım arkadaşlarına başarılar dileyerek adaya veda etti.