Survivor Merve Aydın oyun sevinci ile gündemdeydi! Bu kez öfkeden çılgına döndü

Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor All Star 2024’ün bu akşamki yeni bölümü merakla beklenirken yeni bölüm tanıtımına yansıyan görüntüler yine çok konuşuldu. Bu akşamki oyunda sinirler epey geriliyor.

Survivor Merve Aydın oyun sevinci ile gündemdeydi! Bu kez öfkeden çılgına döndü

Survivor All Star yarışmacılarının bu akşam oynayacakları ödül oyununda sinirler bir hayli geriliyor. Oldukça zorlayıcı olduğu görülen oyunda takımların iyi bir organizasyon içinde olması gerekiyor. Yeni bölüm tanıtımında oyuna çıkan yarışmacıların sinirli halleri ve hepsinin aynı durumdan şikayetçi olması dikkat çekti. Kırmızı takım yarışmacısı Merve Aydın’ın oynadığı oyunda takım arkadaşlarının sesini duyamadığı için rakip takım yarışmacılarına sinirlendiği anlar merak uyandırdı. Diğer yarışmacılar da takım arkadaşlarının sesini duyamadığı için sitem etti. İşte detaylar…

MERVE AYDIN ÇOK SİNİRLENDİ

Survivor’ın güçlü kadın yarışmacıları arasında yer alan Merve Aydın, All Star sezonunda da kırmızı takım kadrosunda yer alıyor. Survivor All Star’daki şampiyonluk mücadelesine devam eden başarılı yarışmacının bu sezonki oyun sevinci çok konuşulmuştu. Kazandığı oyunların ardından yaptığı sevinçle gündem olan Aydın, bu akşamki oyunda rakip takım yarışmacılarına çok sinirleniyor. Sitemini dile getiren Aydın’ın öfkeli hali kameralara an be an yansırken oyun alanında neler yaşandığı da merak edildi.

survivor-merve-aydin-oyun-sevinci-ile-gundemdeydi-bu-kez-ofkeden-cilgina-dondu.jpg

‘HİÇ DUYMADIM HEP BUNLAR BAĞIRIYOR’

Survivor All Star’ın 28 Mart 2024 Perşembe (bu akşam) ekrana gelecek olan yeni bölümünün tanıtımı gündemde. Tanıtımda kırmızı takım yarışmacısı Merve Aydın’ın sinirli halleri dikkat çekti. Oyuna çıkan ve takım arkadaşlarının sesini duyamadığından şikayet eden Aydın, rakip takımın sesinin daha çok çıktığını söyleyerek sitemini dile getirdi. Çok sinirlendiği görülen başarılı yarışmacının zaman zaman rakip takımdaki yarışmacılarla da tartışma yaşadığı anlar tanıtımda yer aldı. Heyecanla beklenen yeni bölümde ödül oyununda neler yaşandığı da merak konusu oldu.

survivor-merve-aydin-oyun-sevinci-ile-gundemdeydi-bu-kez-ofkeden-cilgina-dondu-001.jpg