Survivor'da en sevilen yarışmacı belli oldu! Hilmi Cem ve Yunus Emre fark attı

Survivor 2024 All Star yarışmasının en sevilen yarışmacısı belli oldu. Acun Ilıcalı'nın yaptığı anketin sonuçları yayınlandı.

Survivor'da en sevilen yarışmacı belli oldu! Hilmi Cem ve Yunus Emre fark attı

Survivor All Star 2024 yarışması bu yıl, tamamen performansa dayalı olarak ve SMS olmadan gerçekleşiyor. Bu sebeple bir süredir hangi yarışmacının daha çok desteklendiği merak ediliyordu. Acun Ilıcalı da izleyicilerin Merak ettiği O sorunun yanıtını bulmak amacıyla sosyal medya hesabından bir anket gerçekleştirdi. Sosyal medya hesabından tüm yarışmacılarının fotoğraflarını paylaşan Acun Ilıcalı, herkesin desteklediği yarışmacıyı beğenmesini istedi. Acun Ilıcalı'nın Instagram hesabından yaptığı Anketin sonuçları belli oldu. En çok sevilen yarışmacılar ise oldukça şaşırtıcı.

Survivor All Star 2024 yarışması bu yıl fazlasıyla kavgalar ve sakatlıklarla gündeme gelmeye devam ediyor. Oldukça yüksek tempoda ilerleyen yarışmada en sevilen yarışmacı merak konusuydu. SMS olmayan sezonda yarışmacılar gerçek yüzlerini de gözler önüne sererken Acun Ilıcalı Bu soruya yanıt bulmak amacıyla sosyal medya hesabından bir anket gerçekleştirdi.

survivor-all-star-2024-1.jpg

EN ÇOK DESTEKLENEN YARIŞMACILAR BELLİ OLDU

Survivor 2024 All Star sezonunda yaşanan kavgalar ve sakatlıklar gündemden düşmezken hangi yarışmacı daha çok seviliyor sorusunun yanıtı da merak konusuydu. Acun Ilıcalı, Bu soruya yanıt bulabilmek amacıyla sosyal medya hesabından bir anket yaptı. tüm yarışmacıların fotoğraflarını paylaşan Acun Ilıcalı, Survivor izleyicilerinden destekledikleri yarışmacının fotoğrafını beğenmelerini istedi.

Acun Ilıcalı'nın yaptığı anket sonucunda en çok oy alan isim Hilmi Cem oldu. 582 bin oy alan Hilmi Cem’i takip eden isim ise 462 bin beğeni ile Yunus Emre.

Oylama sonucunda en yüksek oy alan diğer yarışmacılar ise şöyle:

3- Batuhan: 435 bin beğeni

4-Damla: 422 bin beğeni

5-Atakan: 401 bin beğeni

6-Nagihan: 393 bin beğeni

Acun Ilıcalının yaptığı bu oylama sonucunda bazı yarışmacıların aldıkları beğeniler hayal kırıklığı yaşattı. Ogeday ve Sema gibi yarışmanın favori isimleri ilk beşe giremedi.