Yalı Çapkını Saffet ve Tarık geri döndü senaryo sil baştan! Başroller değişiyor

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan sevilen dizi Yalı çapkını’nın bu akşamki yeni bölümünde sürprizler arka arkaya yaşanacak. Dizinin en çok konuşulan karakterlerinden biri olan Saffet ve Tarık geri dönüyor.

Yalı Çapkını Saffet ve Tarık geri döndü senaryo sil baştan! Başroller değişiyor

Seyran ve Ferit’in hikayesini ekrana taşıyan Yalı Çapkını’nın bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünde Saffet ve Tarık’ın diziye geri dönüşü konuşulacak. Yalı Çapkını izleyicisi tanıtımda gördüğü isimler sonrasında büyük bir şok yaşadı. Bazı izleyiciler bu geri dönüşe büyük tepki gösterirken bazıları ise ikilinin geri dönüşünün diziye daha da heyecan katacağını düşünüyor. Şimdi gözler yeni bölümde yaşanacaklarda.

SAFFET VE TARIK YENİDEN YALI ÇAPKINI’NDA

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yer aldığı sevilen dzi Yalı Çapkını’nın bu haftaki bölümü için geri sayım devam ederken dizinin yayınlanan tanıtımı büyük ses getirmişti. Sürprizlerle dolu yeni bölümde geçtiğimiz sezona damgasını vuran Saffet ve Tarık kardeşlerin geri döndüğü görülüyor. Saffet, Ferit’le karşılaşırken Tarık ise Seyran’ın karşısına çıkıyor. Seyran ve Ferit ikilisini yeni tehlikeler beklerken Suna için de tehlike çanları çalıyor.

yali-capkini-saffet-ve-tarik-geri-dondu-senaryo-sil-bastan-basroller-degisiyor.jpg

YALI ÇAPKINI İZLEYİCİSİNDEN TEPKİ

Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını bu akşam yepyeni bölümüyle ekrana gelecek. Seyran’ın kaçırılması ve yalıdaki diğer gelişmeler Yalı çapkını izleyicisini ekrana kilitlerken bu haftaki yeni bölüm tanıtımında Saffet ve Tarık’ın geri döndüğünü gören Yalı Çapkını izleyicisi bu duruma tepki gösterdi. Seyran ve Ferit’in artık mutlu olmasını isteyen Yalı Çapkını izleyicisinden dizinin sevilmeyen karakterleri Saffet ve Tarık’ın geri dönüşüne tepki dolu yorumlar geldi. Bazı izleyiciler ise bu geri dönüşle beraber yeni heyecanlar yaşanacağını belirterek bu durumu olumlu karşıladı. Dizinin yeni bölümlerinde neler olacak merakla bekleniyor. Yalı Çapkını yepyeni bölümüyle 10 Mayıs 2024 Cuma (bu akşam) saat 20.00’de Star TV’de.